Sign in to follow this  
Followers 0
Boem

Pyroshopping

3 posts in this topic

Posted (edited)

http://pyroshopping.eu/indexeng

Al tools erg goedkoop vergeleken met de prijzen aan de andere kant van het water, die ik ken.
Afwijkende maten zijn op verzoek maak-baar.

Persoonlijk geen ervaring.
Weet dat de service snel was (1 bestelling van 1 member).
Hij/zij vertelde dat een nadeel van deze tools kan zijn dat het enkel aluminium is, er geen geharde krasvrije laag op zit.
Maar voor die prijs ...
Shop is dicht tot eind augustus 2017.

Edit: o shit, sorry als dit alleen voor chems is.

Edited by Boem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie

Zeer goedkoop. Een 1lb setje aan €45.

Er zitten dan wel maar 2 rammers bij, terwijl mijn setje (van €75 ongeveer) er 4 had.
2 is toch wel zeer hard besparen vind ik persoonlijk.

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooie starplate hebben ze wel:) Heb deze site een aantal maanden geleden gevonden.

Staan ook een aantal handige compo's op, de bedoelling is om begin volgend jaar een een poging te wagen.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Topics

 • Posts

  • Strontium nitraat is hygroscopisch, vandaar dat sommige de parlon/aceton methode kiezen = sneller droog (cut stars) / enigszins beter beschermd tegen vocht, daar in tegen rolt dextrine gebonden stars een stuk rustiger vind ik. dus ja het maakt niet veel uit. acetone/cut stars zijn in Amerika nogal gemeengoed, dus ze propageren het alsof het Mexicanen tegenhoud, in sommige van hun "rubber stars" zit volgens mij ook een niet mis te verstanen overdosis parlon om het maar te kunnen  "parlon kleien" Met andere woorden: het was gewoon een met water rollen compo, waarvan die Amerikanen nu opeens zeggen dat je het met aceton moet binden, ze zeggen ook dat je het niet met alcohol kunt binden, dus ja klinkt lekker doordacht met 10% red gum in de compo     ik denk niet dat het veel verschil maakt in brand eigenschappen als je parlon of red gum wel of niet als binder gebruikt, maar het zit dan zeker beter door je compo gemixt, ik denk WEL dat het uitmaakt als je de dextrine weglaat en de formule aanpast in voordeel van een andere brandstof of chloordonor, maar ik denk NIET dat dat een direct waarneembaar verschil geeft 
  • Nou even voorstellen ik ben Erik en kom uit den haag. Al vanaf mijn 12e jaar met kno3 bezig ik las is kruistocht in spijkerbroek 70 salpeter 20 koolstof en 10 zwavel en warempel mijn passie was geboren Ik ben trouwens al heel lang lid mijn emailadres zit in jullie systeem. Ik woonde vroeger in het Westland en kon voor ongeveer 10 gulden 25 kg kno3 kopen . Rookbommen en beetje onschuldig spelen . Later ben ik er helemaal in opgegaan. Ik wil ook geen knallen leren dat kan ik erg goed maar pyrotechnische mengsels en redoxreacties Ik heb vanaf eind 2007 niets meer gedaan en heb weer wat chemische stoffen aangeschaft Maar ook vind ik de combinatie natuurkunde en scheikunde heel fascinerend. Verder wil ik het zo houden en zou graag wat meer verdiepen in jullie forum.  
  • Met het oog op de wereld waant Boem zich een gelukkig man: Romeinse kaarsen zijn hier verboden ...
  • Hmmm. Zolang Amazon niks bant verandert er weinig.
   Ben dit jaar amper actief kunnen zijn dus heb dit jaar ook niks gekocht, ik zou niet weten hoe het staat met het aanbod momenteel. De aandacht voor het hele chemicaliën-verkoop gedoe doet alleszins niks goed.
  • Aldus... https://www.nytimes.com/2017/09/20/technology/uk-amazon-bomb.html https://www.channel4.com/news/potentially-deadly-bomb-ingredients-on-amazon   
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online