Jump to content
PyroForum.nl
Sign in to follow this  
Guest

Hallo

Recommended Posts

Guest

Hoi ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Jynx en ik ben al van kind af aan bezeten met alles wat maar met vuurwerk te maken heeft. Ik vind het leuk om zelf op een veilige manier te experimeteren met zelf gemaakt siervuurwerk. En volgens mij ben ik dan hier op de juiste plek om mijn ervaringen met andere te delen. groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom.

Wat voor eigen gemaakt siervuurwerk heb je zoal gemaakt.?
Ervaringen delen is altijd goed.

Edited by Lontje

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hoi nog niet erg veel. Toen ik jonger was heb ik wel eens zelf wat shells in elkaar geknutseld met wat sterren van romeinse kaasen en zelf vuurpijlen lading veranderd. Tevens vond ik het ook altijd leuk om knallers te maken. Meer geluk dan wijsheid is dit altijd goed gegaan. :s Maar goed we zijn al weer heel wat jaartjes verder. Ik ben sinds een maandje bezig met simpele fonteinen van kno3 houtskool en zwavel. Ik ga dit weekend mijn ballmill proberen in elkaar te zetten en dan wil wat Tigertail sterren proberen te maken. Aan de kleuren composities wil ik nog maar even niet beginnen, eerst maar eens goed Inlezen. Nog een tip waar ik goede composities vandaan kan halen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom op dit forum Jynx. Er is genoeg te lezen/leren in ieder geval.

Wat wil je nog gaan maken dan? Het wordt wel erg kort dag om nog iets voor komend O&N te fabrieken.

Zeker als je nog niet echt veel hebt gemaakt. Je zal ook moeten testen of dat wat je maakt werkt.

Kleuren is ook erg leuk om te doen maar vereist wel de nodige basiskennis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Topics

 • Posts

  • Welkom. Wij kopen niet, wij maken zelf.
  • Hallo ik ben gerard uit Zeeland en ik bestel graag mijn vuurwerk op Eeenofanderewebsite ook ben ik een fan geweest van Eenanderewebsite alleen leveren ze hier niet meer in NL
   ik ben lid geworden omdat ik graag meer over vuurwerk te weten wil komen!
  • Jouw (mijn) angst houdt je alert/waakzaam en daar is niks mis mee. Houden zo!
   Ik geloof niet dat iedereen gestopt is.
  • Ik heb men ballmill toch even terug boven gehaald dit jaar. Hij zit nog steeds onder het stof, maar het is het begin van een poging 'misschien dit jaar toch nog eens terug...' De reden van gebrek aan activiteit zijn dan ook de studies, sport, ondernemen(,vrouwen ) .... Ik mis het wel en zou graag nog eens opnieuw aan de slag gaan. Ik heb alles nog en echt bang ben ik niet, ik hou het toch op 3" en neem mijn verantwoordelijkheid.
  • Same,,  is vooral verantwoording die om de hoek komt kijken, maar tijd is ook een grote factor, pyro kost ontzettend veel tijd (dat is enerzijds ook het mooie ervan je kan er een hoop kanten mee op) laatste jaren is vuurwerk enorm gedemoniseerd, vroeger kwam je er nog met een sisser vanaf, tegenwoordig ben je gewoon een nummer, niemand die zich verdiept in je persoonlijke situatie(laten we maar van het ergste uitgaan) beter op je hoogtepunt stoppen. iig zeker als de mensen om je heen afhankelijk zijn van je. hetgene waar je het meeste voor moet uitkijken zijn wel de mensen die niet weten dat je hele straat vol komt te staan met EOD ect en dat je voor wapenbezit de bak in gaat als ze oppervlakkig anoniem ff een belletje doen omdat jij een kut gezicht hebt en zeikt over die auto die scheef geparkeerd staat.
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×