Jump to content
PyroForum.nl

Mesh5

Gebruikers
 • Content count

  164
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mesh5

 1. Mesh5

  Zwavelzuur

  Ik had een paar vragen over zwavelzuur (google en forum-zoekacties leverden weinig op). Zonde dat het andere topic daarover gelocked is (ik snap trouwens niet waarom, wat is er mis met een topic hebben over elk stofje en die behouden? Dan hoeven mensen ook geen nieuwe te maken). 1. Aangezien ik zelf nog geen zwavelzuur heb leek het mij leuk om zelf te maken. Zwavelzuur kan ook op een andere manier worden aangemaakt. Ook hierbij verbrandt men eerst zuivere zwavelkristallen: S + O2 => SO2 Als men het zwaveldioxide onmiddellijk met water laat reageren ontstaat er zwaveligzuur: SO2 + H2O => H2SO3 Dit is een instabiel zuur dat bij blootstelling aan ongebonden zuurstof in zwavelzuur verandert: 2H2SO3 + O2 => 2H2SO4 ^Bron http://nl.wikipedia....wiki/Zwavelzuur Nou heb ik weinig chemische basiskennis en zou ik hieruit opleiden dat ik zwavel zou moeten verbranden en daarna laten regeren met water en later gewoon laten staan, klopt dit enigzins? De practischere manier om eraan te komen zou zijn om gewoon een zwavelzuur houdende gootsteenontstopper te kopen (95-98%) Nu ben ik van plan om (in de toekomst) een poging tot NitroGlycerine te wagen (met m'n pa, jazekers) en lijkt mij een 5 procent verontreinigde zwavelzuur niet fijn. Kopen jullie hiervoor speciaal zwavelzuur of maakt het weinig uit of je ontstopper of 99% zwavelzuur gebruikt? Tot slot leek het mij leuk om een hoeveelheid waterstofgas te maken door het zuur over ijzer te laten lopen, heeft iemand hier ervaring mee? P.S. Als dit topic een foutief topic is dan ben ik van mening dat er toch eens duidelijkere regels moeten komen over wat voor een topics nou wél en niet mogen worden gemaakt.
 2. Dan heb je, in mijn ogen, de verkeerde member voor je! SoulPredator was geloof ik een van de meer gerespecteerde members hier. Dat hij met AP werkte, tja, maar ik vertrouw erop dat hij prima wist waar hij mee bezig was. P.S. Iedereen die met explosive bezig is (of dat nou lood azide of AP is) heeft het risico op "bastieboy achtige ongelukken".
 3. Er is geen andere verklaring, the woordvoerder did it.
 4. Mesh5

  Nijmeegse gymnasiast haalt negen tienen

  Mensen met Asperger hebben preoccupaties. Dat wil zeggen, ze zijn in zulke maten geïnteresseerd in een bepaald voorwerp dat ze toeren uithalen om tijd met deze voorwerpen te kunnen doorbrengen. Buschaffeur worden met zulke cijfers, jah dat lijkt op een preoccupatie. Gewone mensen kunnen ook fascinaties hebben maar in mindere maten dan mensen met Asperger. Ik ken iemand met Asperger, die is vrijwel altijd te vinden bij een rails. Tenslotte is er (dacht ik) een grote variatie in de mate waarop iemand Asperger heeft en kunnen verschillende verschijnselen apart voorkomen. @Chriz: Dat is heel typisch Asperger ja!
 5. Mesh5

  Nijmeegse gymnasiast haalt negen tienen

  Respect! Beetje onzinnig dat 'ie zo wordt afgekraakt. Blijft zijn keuze. Als hij autistisch is zet ik m'n geld op het syndroom van asperger (click). Offtopic: Heeft iemand eigenlijk al iets van SP gehoord?
 6. Mesh5

  Zwavel

  [rant]Zo wat zijn we weer behulpzaam meatyke. Als je niet van plan bent hem te helpen wat doe je dan in dit topic? Hij heeft (zegt 'ie) het topic al doorgelezen, je zit hem gewoon de grond in te boren om je groot te voelen. Ik word echt nijdig van zo'n attitude. [/rant] Zwavelbloem lijkt me de beste stof om te hebben. Een groter reactie oppervlak ten opzichte van granulaat (pijpzwavel nog nooit van gehoord), zeiden ze erbij dat het verontreinigd was ofzo? Standaard is dit geloof ik niet het geval. Er kunnen kleine beetjes zuur inzitten (niet fijn voor KClO3 compos bv) IIRC, maar ik heb daar geen last van gehad whatsoever. Post van Meatyke verwijdert, was inderdaad nutteloze onbehulpzame reactie. Prophet
 7. Mesh5

  I-Doser

  Ik heb net de "Hand of God" dose gebruikt, it was incredible! Ik heb iig een uurtje lekker zitten spacen en daarna zo heerlijk geslapen. Het voelde meer als een enorme stroom gedachten met visualisatie dan slaap, maar als ik opnoem wat ik allemaal heb gedacht krijg ik dat uur dat ik geslapen heb niet vol. Het effect was zeker aanwezig . Hand of God tezamen met nog een paar doses zijn te downloaden op demonoid.com.
 8. Mesh5

  Gevaren Zwavel/kaliumchloraat

  Kaliumchloride oxideerd toch niet? Weet je zeker dat je geen kaliumchloraat (KClO3, i.p.v KCl) bedoeld?
 9. Mesh5

  Droogijs Albert

  Het kan gevaarlijk worden als je zo'n experiment in je kamer uitvoert zonder afzuiging of ramen open. De CO2 sublimeert en het gas zakt langzaam naar de grond, zou je dan gaan slapen dan krijg je minder zuurstof binnen dan de 20% die je normaal zou binnen krijgen. Als je slaapt terwijl het zuurstof percentage te laag is kan je goed ziek worden of zelfs sterven aan zuurstofgebrek, en je zal er niets van merken. Voor zo'n geval heb je lijkt me een hoop droogijs nodig maar neem het zekere voor het onzekere en doe zo'n experiment niet in de buurt van je bed.
 10. Mesh5

  I-Doser.

  Er zijn veel mensen die slechte ervaringen hebben met Lucid Dreams. Je zou in zogenaamde Sleep Paralysis kunnen raken (en dit gebeurt vaak ook!) niet fijn.
 11. Mesh5

  I-Doser

  Precies, maar ik geloof er ook "niet" in. Toch kan ik me er vanaf zetten als ik me op een bepaalde manier focus, dan lukt het. Of het nou in the mind is of niet, het wordt er zeker niet minder hevig op. @flamekeeper: Weet je zeker dat je denkt dat het werkt? Het gaat hier over wat je onderbewust denkt (een manier is om bv heel erg lang in je hoofd te herhalen dat het werkt, zo gaat je onderbewustzijn daar opbegeven moment in geloven). @Prophet: Zo heb ik me een tijdje ook gevoeld, maar ik had al van de (denkbeeldige) opium genoten en werd eigenlijk een beetje verdrietig. Ik heb geen idee hoe het uiteindelijk zo is gelukt dat ik het nu weer wel voel. Morphine is ook goed .
 12. Mesh5

  I-Doser

  Ik ben nu high on morphine, zoals ze zeiden. "Everything is just good. Everything is just good." Ik denk trouwens dat als het niet werkt het misschien in je hoofd zit dat het niet KAN werken. Ik dacht dat ook een tijdje, en guess what? De derde en vierde keer opium voelde ik ook weinig. De eerste twee minuten na het opzetten van de dose werkte het al, ook tevens mijn hoogtepunt. Wel chill dat instant result.
 13. Mesh5

  I-Doser.

  Als het niet werkt, doe je iets fout. Als ik het goed begrepen heb werkt dit bij iedereen, sommige mensen zijn meer of minder gevoelig. Ook zou je gevoeligheid moeten steigen hoe vaker je gebruikt. Tips: *Luister het hele nummer af. *Lig op de grond ogen dicht. *Donkere kamer. *Concentreer je op het geluid. *Laat je niet afleiden.
 14. Mesh5

  I-Doser.

  Dat vroeg ik me in het begin ook af. Tien minuten later liet iemand bij mij op school iemand anders naar "chille techno" (eigenlijk de trip dose) luisteren. De gozer werd bijna gek. Zo kwam ik op het idee om het ook te downloaden. Trouwens, opium pwnt. Heerlijk warm. Ik denk trouwens wel dat dit programmatje hard gebanned gaat worden. Gratis drugs die voor een beetje whizkid in een paar minuten te krijgen zijn (opium dose geeft al een drugs gevoel, heroine!? Man dat lijkt me gruwelijk, niet te negeren als drug). Denk je eens in wat voor verschrikkelijke shit hieruit kan komen, mensen die elkaar zonder dat ze het weten peyote laten horen. Ik zie dit zo de drugs van de toekomst worden, die Doses zullen vast ook steeds sterker worden. Leuk om te weten is dat het hele gebeuren zeer hard in opkomst is. Met veel nieuwe Doses per zoveel tijd. P.S. Ik heb aan Tyneman gevraagt of ik de download info mag uploaden.
 15. Mesh5

  I-Doser.

  De opium dose merkte ik pas ongeveer 3 minuten nadat de hele dose klaar was met spelen. In het begin van denk ik alle doses of in ieder geval mijn eerste 2 voelde ik me direct toen de dose begon met spelen raar/stoned. Sterker nog T. je hebt ze ook in mp3 files (ik ben nog steeds op zoek) zet ze op je mp3 en je kunt in de trein waus worden. Niet alle doses zijn om waus mee te worden, ik heb het nog niet geprobeerd maar als het goed is zou je juist productiever moeten worden met de alpha, beta, gamma delta doses. EDIT: Ik weet niet precies hoe belangrijk het is om je vol op de melodie te concentreren. Ik heb vandaag dus opium geprobeert met 100% concentratie, ik ga het later nog een keer proberen terwijl ik aan het gamen ben ofzo. @King-B Om je gerust te stellen, ik weet niet of die opium dose ook echt het effect van opium had maar het was zeker wel lekker spacen. Het hield 1.5 uur aan maar ik heb me een half uur de ****** moeten vervelen. EDIT2: FOMG, op een schaal van sterkte kreeg opium een "moderate".
 16. Mesh5

  I-Doser.

  Hmm. Ik heb net opium "gebruikt". Een half uur intensief (ogen dicht) naar de dose geluistert. Tijdens het luisteren voelde ik eigenlijk niets, toen ik na afloop even ging liggen, WHAM. Enorme euphoria, ik kan me goed indenken dat de real thing ongeveer zo zou voelen. Het zou me ook niet verbazen als verslaving gewoon mogelijk is. Tot ik weet hoe schadelijk dit is en hoe groot de risk van verslaving blijf ik maar even van de harddoses af.
 17. Mesh5

  I-Doser.

  Niemand heeft ook eigenlijk zin om voor drugs te betalen die soms niet werken. Heb je wel eens de heroine of coke dose gebruikt? Was het vergelijkbaar met de real deal? Heb je wel eens zo'n peyote dose gebruikt? Zwaarder of minder zwaar dan paddos. Ik ben op het moment nog te bang om doses als cocaine, heroine, meth, etc te gebruiken om redenen als verslaving en bad-trips. Is dit terecht? Het is met die doses namelijk wel heel makkelijk om hard drugs te gebruiken, maar zijn die hard drug doses net zo zwaar als de harddrug zelf?
 18. Mesh5

  I-Doser.

  Er is een (blijkbaar nietzo) nieuw product op de e-markt, namelijk de I-Doser. De I-Doser is een programma dat door het gebruik van verschillende frequenties invloed kan uitoefenen op onze hersengolven. Het programma is simpel, je kan verschillende "doses" aanschaffen op internet die kan je vervolgens een maal gebruiken. Als je een "dose" gebruikt zullen er verschillende tonen zich in je headset/oordoppen afspelen, deze beinvloeden de hersengolven en kunnen het gebruik van verschillende drugs imiteren. Zo kun je bijvoorbeeld stoned worden van de marihuana "dose". Zo zijn er een hoop verschillende doses: heroine, pyote cactus, cocaine, anti-depressivia, alpha (van deze raak je in de alphastaat, leren gaat veel sneller), etc. Het klinkt misschien vaag maar voor mij werkt het, vandaag heb ik "marihuana" geprobeert. Tien seconden na het horen van de eerste tonen (zo'n "dose" duurt 15-45 min) werd ik een soort stoned/high, ik heb het nummer niet helemaal afgeluisterd. Mijn vragen aan jullie: *Wat vinden jullie hiervan/Lijkt het je leuk om te proberen? *Zou dit schadelijk kunnen zijn, waarom wel/niet? *Is de I-Doser een goed alternatief voor the real thing? P.S> Het is redelijk duur, ik heb het illegaal gedownload. Voor de moraalridders: deze mensen verkopen drugs, ik steel van een drugsdealer. P.S> Mods, als dit topic hier niet op z'n plaats is begrijp ik dat. Sorry voor de overlast.
 19. Ik heb bij mij geen spullen liggen. Laat ze maar komen! 4.5 Liter HCl, wouw.
 20. Maar overal op het forum staat dat hij gestopt is. Dat zou betekenen dat ze geen betere "targets" konden vinden dus in die trant, for now we're safe. Dat zou betekenen dat AIVD dit forum een stuk beter in de gaten houdt dan wij denken. Is er niet een manier waarop we guests kunnen dwingen om te registreren, misschien kan iemand vanuit IP adres afleiden waar het vandaan komt? Het lijkt mij wel sterk dat de AIVD toegang heeft tot onze PMs, dat lijkt me schending van privacy. De AIVD zou voor dat soort zaken vast wel acces kunnen vragen aan ene hoge piet maar dat zou geen routine zijn en papierwerk kosten. Ik ben aan het speculeren, ik heb geen idee hoe het Nederlands gerechtsysteem/AIVD werkt. EDIT: Wie is dan die 15jarige jongen, hij is vast en zeker involved in "pyroforum". Bamibal was toch pas 13 (of 14)? Verder ging "mr. legerpak" voor zover ik weet niet geregeld met mebers om (tijdje geleden daar een search op gedaan, hij was geloof ik ook een keer met zo'n andere gast iets afsteken geweest, maar die had weinig posts op GK).
 21. Mesh5

  New Url

  Yeah as a language Dutch sucks to learn . Good luck for us Dutchies that Dutch people generally can pronounce their English better in comparison to countries like Germany, France, etc. As said people will translate if you ask, I'm rather good at English so if you need translating I'll be one of those people you can ask. P.S> Pr0n is so 1995, nowadays we say N0rp! [/sarcasm]
 22. Jongens, ik heb net met Frituursnack gesproken. Met hem gaat het goed, hij is begin dit jaar gestopt met pyro. Hij heeft van het incident bij SP gehoord en daarna is de EOD met een aantal man bij hem langs geweest, hij was gestopt dus is er niet gevonden. Sinds dien heeft hij niet meer met SoulPredator gesproken. Volgens hem heeft "het blauw" via gamekeeper gekeken welke personen het "lijpst" bezig waren en zijn ze die op gaan sporen. Verder, ik denk dat Nitro en Exhile hoge prioriteit zouden hebben gehad in zo'n geval. Kent iemand hun en of kunnen we met z'n alle proberen kun te bereiken? Normaal zou je denken dat het in de krant komt MAAR stel dat ze ons proberen op te rollen en het daarom uit de krant houden, bij SP ging dat niet omdat ze een straat moesten ontruimen.
 23. Damn. Hij heeft nog steeds niet gereageerd . Ik begin nu een beetje bang te worden, ik herinner mij een zeker frituur-snack die (dacht ik) met hem omging. Sinds het voorgeval niets meer van 'm gehoord. P.S> Kunnen we de geheimzinnigheid qua namen droppen? EDIT: Frituur-snack "Last Active 12th April 2007 - 15:11". Worden we hier opgerold? Members verdwijnen zomaar? Frituur-snack was dacht ik althans redelijk active, opeens verdwijnt 'ie zonder reden. Paar weken later "verdwijnt" (een van?) z'n pyro maten. Het blauw wil niet vertellen hoe ze bij hem zijn uitgekomen (is dat normaal?). Excuseer mijn complot-theoriën maar ik vind dit de discussie waard. Zijn er misschien nog meer members opeens non-active geworden?
 24. Mesh5

  juw

  Welkom . Persoonlijk vind ik het een beetje jammer hoe deze persoon ontvangen wordt . In zijn post geeft hij aan op de hoogte te zijn van de gevaren dan HE/pijpbommen en kan ik ook afleiden dat hij geen pijpbommen meer zou maken. Deze member is misschien wel de verst gevorderde nieuweling zonder lab (als hij niet liegt), in chems en ervaring. Flash poeder al kunnen maken als je net geregistreerd hebt? Respect! De meeste mensen HE is een mooie tak van de chemie. Beginnen met een primary is eigenlijk niet nodig, tuurlijk een stof kunnen afzetten is gaaf. Maar dat is slechts een deel van de pracht. Ik raad je STERK aan om te beginnen met secundaries. NitroCellulose is een geweldige stof om mee te beginnen. Als je nog nooit echt in een lab hebt gewerkt is het ook fijn om voor de primaries bv MHN te maken. De eerste paar keren was bij mij en Bastieboy het filtreren/wassen/neutraliseren een chaos. P.S> Pijpbommen zijn inderdaad iconisch voor "k3wl" MAAR ik vind een pijpbom op een afgelegen plek in de zelfde orde van gevaarlijkheid als een HE-device van 500g.
 25. Ah Bah! Ontzettend balen! Maar (mits hij geen devices had liggen) wat kunnen ze hem nou maken? Voor het bezitten van een aantal gewone chemicaliën kan je toch zeker geen boete krijgen!? Op de KNO3 na was alles readily available.
×