Jump to content
PyroForum.nl

Mesh5

Gebruikers
 • Content count

  164
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,607 profile views
 1. Dan heb je, in mijn ogen, de verkeerde member voor je! SoulPredator was geloof ik een van de meer gerespecteerde members hier. Dat hij met AP werkte, tja, maar ik vertrouw erop dat hij prima wist waar hij mee bezig was. P.S. Iedereen die met explosive bezig is (of dat nou lood azide of AP is) heeft het risico op "bastieboy achtige ongelukken".
 2. Er is geen andere verklaring, the woordvoerder did it.
 3. Mesh5

  Nijmeegse gymnasiast haalt negen tienen

  Mensen met Asperger hebben preoccupaties. Dat wil zeggen, ze zijn in zulke maten geïnteresseerd in een bepaald voorwerp dat ze toeren uithalen om tijd met deze voorwerpen te kunnen doorbrengen. Buschaffeur worden met zulke cijfers, jah dat lijkt op een preoccupatie. Gewone mensen kunnen ook fascinaties hebben maar in mindere maten dan mensen met Asperger. Ik ken iemand met Asperger, die is vrijwel altijd te vinden bij een rails. Tenslotte is er (dacht ik) een grote variatie in de mate waarop iemand Asperger heeft en kunnen verschillende verschijnselen apart voorkomen. @Chriz: Dat is heel typisch Asperger ja!
 4. Mesh5

  Nijmeegse gymnasiast haalt negen tienen

  Respect! Beetje onzinnig dat 'ie zo wordt afgekraakt. Blijft zijn keuze. Als hij autistisch is zet ik m'n geld op het syndroom van asperger (click). Offtopic: Heeft iemand eigenlijk al iets van SP gehoord?
 5. Mesh5

  Zwavel

  [rant]Zo wat zijn we weer behulpzaam meatyke. Als je niet van plan bent hem te helpen wat doe je dan in dit topic? Hij heeft (zegt 'ie) het topic al doorgelezen, je zit hem gewoon de grond in te boren om je groot te voelen. Ik word echt nijdig van zo'n attitude. [/rant] Zwavelbloem lijkt me de beste stof om te hebben. Een groter reactie oppervlak ten opzichte van granulaat (pijpzwavel nog nooit van gehoord), zeiden ze erbij dat het verontreinigd was ofzo? Standaard is dit geloof ik niet het geval. Er kunnen kleine beetjes zuur inzitten (niet fijn voor KClO3 compos bv) IIRC, maar ik heb daar geen last van gehad whatsoever. Post van Meatyke verwijdert, was inderdaad nutteloze onbehulpzame reactie. Prophet
 6. Mesh5

  I-Doser

  Ik heb net de "Hand of God" dose gebruikt, it was incredible! Ik heb iig een uurtje lekker zitten spacen en daarna zo heerlijk geslapen. Het voelde meer als een enorme stroom gedachten met visualisatie dan slaap, maar als ik opnoem wat ik allemaal heb gedacht krijg ik dat uur dat ik geslapen heb niet vol. Het effect was zeker aanwezig . Hand of God tezamen met nog een paar doses zijn te downloaden op demonoid.com.
 7. Mesh5

  Gevaren Zwavel/kaliumchloraat

  Kaliumchloride oxideerd toch niet? Weet je zeker dat je geen kaliumchloraat (KClO3, i.p.v KCl) bedoeld?
 8. Mesh5

  Droogijs Albert

  Het kan gevaarlijk worden als je zo'n experiment in je kamer uitvoert zonder afzuiging of ramen open. De CO2 sublimeert en het gas zakt langzaam naar de grond, zou je dan gaan slapen dan krijg je minder zuurstof binnen dan de 20% die je normaal zou binnen krijgen. Als je slaapt terwijl het zuurstof percentage te laag is kan je goed ziek worden of zelfs sterven aan zuurstofgebrek, en je zal er niets van merken. Voor zo'n geval heb je lijkt me een hoop droogijs nodig maar neem het zekere voor het onzekere en doe zo'n experiment niet in de buurt van je bed.
 9. Mesh5

  I-Doser.

  Er zijn veel mensen die slechte ervaringen hebben met Lucid Dreams. Je zou in zogenaamde Sleep Paralysis kunnen raken (en dit gebeurt vaak ook!) niet fijn.
 10. Mesh5

  I-Doser

  Precies, maar ik geloof er ook "niet" in. Toch kan ik me er vanaf zetten als ik me op een bepaalde manier focus, dan lukt het. Of het nou in the mind is of niet, het wordt er zeker niet minder hevig op. @flamekeeper: Weet je zeker dat je denkt dat het werkt? Het gaat hier over wat je onderbewust denkt (een manier is om bv heel erg lang in je hoofd te herhalen dat het werkt, zo gaat je onderbewustzijn daar opbegeven moment in geloven). @Prophet: Zo heb ik me een tijdje ook gevoeld, maar ik had al van de (denkbeeldige) opium genoten en werd eigenlijk een beetje verdrietig. Ik heb geen idee hoe het uiteindelijk zo is gelukt dat ik het nu weer wel voel. Morphine is ook goed .
 11. Mesh5

  I-Doser

  Ik ben nu high on morphine, zoals ze zeiden. "Everything is just good. Everything is just good." Ik denk trouwens dat als het niet werkt het misschien in je hoofd zit dat het niet KAN werken. Ik dacht dat ook een tijdje, en guess what? De derde en vierde keer opium voelde ik ook weinig. De eerste twee minuten na het opzetten van de dose werkte het al, ook tevens mijn hoogtepunt. Wel chill dat instant result.
 12. Mesh5

  I-Doser.

  Als het niet werkt, doe je iets fout. Als ik het goed begrepen heb werkt dit bij iedereen, sommige mensen zijn meer of minder gevoelig. Ook zou je gevoeligheid moeten steigen hoe vaker je gebruikt. Tips: *Luister het hele nummer af. *Lig op de grond ogen dicht. *Donkere kamer. *Concentreer je op het geluid. *Laat je niet afleiden.
 13. Mesh5

  I-Doser.

  Dat vroeg ik me in het begin ook af. Tien minuten later liet iemand bij mij op school iemand anders naar "chille techno" (eigenlijk de trip dose) luisteren. De gozer werd bijna gek. Zo kwam ik op het idee om het ook te downloaden. Trouwens, opium pwnt. Heerlijk warm. Ik denk trouwens wel dat dit programmatje hard gebanned gaat worden. Gratis drugs die voor een beetje whizkid in een paar minuten te krijgen zijn (opium dose geeft al een drugs gevoel, heroine!? Man dat lijkt me gruwelijk, niet te negeren als drug). Denk je eens in wat voor verschrikkelijke shit hieruit kan komen, mensen die elkaar zonder dat ze het weten peyote laten horen. Ik zie dit zo de drugs van de toekomst worden, die Doses zullen vast ook steeds sterker worden. Leuk om te weten is dat het hele gebeuren zeer hard in opkomst is. Met veel nieuwe Doses per zoveel tijd. P.S. Ik heb aan Tyneman gevraagt of ik de download info mag uploaden.
 14. Mesh5

  I-Doser.

  De opium dose merkte ik pas ongeveer 3 minuten nadat de hele dose klaar was met spelen. In het begin van denk ik alle doses of in ieder geval mijn eerste 2 voelde ik me direct toen de dose begon met spelen raar/stoned. Sterker nog T. je hebt ze ook in mp3 files (ik ben nog steeds op zoek) zet ze op je mp3 en je kunt in de trein waus worden. Niet alle doses zijn om waus mee te worden, ik heb het nog niet geprobeerd maar als het goed is zou je juist productiever moeten worden met de alpha, beta, gamma delta doses. EDIT: Ik weet niet precies hoe belangrijk het is om je vol op de melodie te concentreren. Ik heb vandaag dus opium geprobeert met 100% concentratie, ik ga het later nog een keer proberen terwijl ik aan het gamen ben ofzo. @King-B Om je gerust te stellen, ik weet niet of die opium dose ook echt het effect van opium had maar het was zeker wel lekker spacen. Het hield 1.5 uur aan maar ik heb me een half uur de ****** moeten vervelen. EDIT2: FOMG, op een schaal van sterkte kreeg opium een "moderate".
 15. Mesh5

  I-Doser.

  Hmm. Ik heb net opium "gebruikt". Een half uur intensief (ogen dicht) naar de dose geluistert. Tijdens het luisteren voelde ik eigenlijk niets, toen ik na afloop even ging liggen, WHAM. Enorme euphoria, ik kan me goed indenken dat de real thing ongeveer zo zou voelen. Het zou me ook niet verbazen als verslaving gewoon mogelijk is. Tot ik weet hoe schadelijk dit is en hoe groot de risk van verslaving blijf ik maar even van de harddoses af.
×