Jump to content
PyroForum.nl

dr. Bunhead

Gebruikers
 • Content count

  258
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.wetenschapvoordummies.tk
 1. dr. Bunhead

  Video Bewerking

  Maar daar is het nu al te laat voor, want zondagavond is de deadline. Dus weet tiemand een progje, of een effect of iets anders bij premiere pro 2.0 waarmee ik het beeld 'vetter' kan maken (=dikker, of terwijl van 3:3 naar 4:3) Maar ik bedoel dat het beeld wel gewoon 4:3 is, maar dat de film 3:3 is, begrijpen jullie? EDIT:: In die regel hierboven bedoel ik hoe het nu is, niet hoe het moet worden, maar toch bedankt morpheus. bvHd, wvd!!
 2. dr. Bunhead

  Video Bewerking

  Beste mensen, ik heb een groot probleem. Zondag avond is de ' premiere' van de vakantiefilm. Maar ik was een paar dagen bezig geweest, totdat hij eindelijk geen Unknown Errors meer gaf bij het exporteren van de film. Maar de film zelf die er uitkwam, was ipv 4:3, 3:3! Links en Rechts van de vierkante film zit dus een reep zwart. Dus ik ging in een nieuw project de '3:3 film' importeren, en ik trok in het scherm aan de zijkant, met de hoop dat ik hem breder kon maken, en dat de 2 zwarte repen van het scherm afvielen. Maar nee, toen ik aan de zijnkant trok, werd hij aan alle kanten groter. Heeft iemand een oplossing voor mij?? bvHd, wvd!! PS: ik heb dubbelgepost, omdat editen niet mogelijk was.
 3. dr. Bunhead

  Poker

  Wij pokeren altijd in de pauzes op school.. Niet voor geld natuurlijk, want da's verboden op school.
 4. dr. Bunhead

  Ouderwets vuur maken

  Beste mensen, Ik wil in m'n film (Wetenschap voor Dummies) een onderdeel hebben met vuur maken op een ouderwetse manier. Nou weet ik er maar 3: met een vergrootglas/sterke lens met vuurstenen met wrijving: de bekende met de 2 stokjes Kunnen jullie mij helpen er nog meer te vinden? bvd, wvd.
 5. dr. Bunhead

  Show je desktop

  Dit is mijn Desktop:: WINDOWS VISTA!!!
 6. dr. Bunhead

  Video Bewerking

  Bedankt! Maar nu heb ik nog een vraag (die ik niet bij help kon vinden): Hoe doe je full screen mode als je de gemonteerde stuk op de balk afspeelt?
 7. dr. Bunhead

  Video Bewerking

  Hallo! Ik heb een vraag over Adobe Premiere: Ik wil een titel aan het begin van een film, maar op de achtergrond van de titel wil ik een kleur. Hoe doe ik dat? En hoe laat ik de titel in- en uitvloeien (op de effen kleur)? EDIT: en hoe 'hak' ik een stuk film door? bvd, wvd.
 8. dr. Bunhead

  LOGO Ontwerp Wedstrijd

  Missch kan banana ipv. rood, blauw gebruiken...
 9. dr. Bunhead

  LOGO Ontwerp Wedstrijd

  ik zou kiezen voor de bovenste van banana, ik vind hem lekkelr strak, en hij staat denk ik goed.
 10. dr. Bunhead

  Camera

  Ja, ik heb de laatste tijd bijna geen tijd meer om op GK te zitten. Ik heb het erg druk met school en ik doe nu vooral aan waterraketten lanceren. Ik heb m'n DCR-HC17E verkocht, en heb nog wat meer geld gespaard, maar nu heb ik eindelijk genoeg . Idd, die DVd'tjes zijn **** duur! €13 voor 1 DVD-RW'tje. Wel handig is dat ze dubbelzeidig zijn (2×30min.=60min.). Ik zal binnenkort nieuwe video's posten, met raketten van me die meer dan 300m hoog gaan! dr B
 11. dr. Bunhead

  Camera

  Eindelijk ga dan een nieuwe camera kunnen kopen ! Een Sony DCR-DVD92. Hij gaat op DVD (duh! ) 20× optiche zoom toutchscreen etc. http://www.camcorderinfo.com/content/Sony-...rder-Review.htm dr B
 12. dr. Bunhead

  Stinkbom

  Ik heb net ook 2 stinkbommen gemaakt, maar ik heb een vraag: -ik wil ze in m'n schuur zetten, maar is het erg dat ze tijdens het 'rijpproces' bevriezen?
 13. dr. Bunhead

  Waterraketten

  Wanneer de fles van de kurk af gaat is voor mij echt geen probleem . Ik doe de fles maar half op de kurk, omdat 'ie dan al op 12.5BAR gaat. Binnenkort ga ik weer naar FESTO om nieuwe slangen te kopen, die tot 14BAR gaan, en een manometer die tot 16 BAR gaat. MAAR MIJN VRAAG IS NU: WELK parachutesysteem kan ik het beste gebruiken, en kan iemand daarvan een DUIDELIJKE beschrijving geven???? HARTELIJK DANK, dr B Ik wens niet, als ik een topic wil lezen, in mijn gezicht geschreeuwd te worden! Ook een normaal lettertype kan iedereen hier lezen. Ook zal gewoon vragen je, waarschijnlijk, serieuzere antwoorden opleveren. Warned, T.
 14. dr. Bunhead

  Waterraketten

  Er is de laatste tijd erg veel veranderd. De Mk3 (met tentharing) was niet zo'n succes, omdat de haring er niet meer uit kon trekken beven de 7BAR. Toen hen ik het fietsventiel veranderd in een autobandventiel, en de kuk is geen 2, maar 4cm lang. De Mk4 was geboren. Want, nu schoten ze geen 40m ver, maar 80m ver. In theorie zou hij zelfs 160m ver kunnen schieten, omdat de fles maar half op de kurk zat, omdat de leiding anders explodeerd. Die kan namelijk maar 12BAR aan. Hier zijn de video's: Mk3: http://video.google.nl/videoplay?docid=150...739864281&hl=nl Mk4: http://video.google.nl/videoplay?docid=671...561129628&hl=nl Ik ben ook bezig met een XXL raket van 1.20M lang. Bennenkort zal ik foto's posten. Hier zijn nog wat spectaculaire foto's van de Mk4: dr B
 15. dr. Bunhead

  Video Bewerking

  Hoeft tegenwordig niet meer. Als je klikt op 'meer mogelijkheden tonen' of zoiets kan de zelf de grootte instellen, of je kiest AVI. Maar daarvoor heb je heel wat gieg's voor nodig. PS: heeft iemand ervaring met after effects?? Ik snap er namelijk geen bal van. dr B
×