Jump to content
PyroForum.nl

pyro4life

Gebruikers
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

pyro4life's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Inderdaad, sinds die update weet ik niet meer hoe ik er moest komen, ik wist de url niet. Nu weet ik het dus weer maar een link zou wel handig zijn, ik las er best vaak in.
  2. pheeeuw..... ik dacht dat het forum verwijderd was ofzo...
  3. pyro4life

    Ik Ben...

    Hoeveel mesh was je KClO3 en Al dan wel niet?
  4. Kom op zeg, waarschijnlijk een beetje KNO3/KClO3/KClO4... De 1e van dat rijtje lijkt me toch al ruim voldoende? Naja, veiligheid voor alles.
  5. Respect! Ik vind dat commentaar wel grappig ja! Alleen heel jammer dat je vriend niet de mortier de lucht in volgde... Voorderest, mijn complimenten.
  6. pyro4life

    Filmpjes

    Toppunt van kewlheid? Pijpbom zonder lont? LINK
  7. Wat een enthousiasme! Leuk dat er weer en serieus lid bij is, welkom! ps: HE kan maar beter niet in je lijstje staan van de eerste dingen die je wil gaan maken..:o
  8. Ik woon in zeeland, maar waarschijnlijk ben ik bijna de enige Wie woont er nogmeer in zeeland?
  9. Oeps, dan had ik er een beetje snel overheen gelezen, ik dacht toch echt dat er kunstmest stond :P
  10. Of je maakt een hele slappe casing, die zal niet ontploffen. Als je een supersterke casing hebt, en het knalt, knalt het ook hard uit elkaar. Edit: @ T. hieronder: Wat betekend imo?
  11. Mooie rookbom! Maar waarom is het beeld in negatief? :S
  12. pyro4life

    Drugs Gebruik

    Dat is wel héél snel uitgelegt. Dus NG is een harddrug? Voordat je post zou ik maar een beetje research gaan doen, geld niet alleen voor deze post. Pyro4life
  13. Dankjewel voor de tip!
  14. pyro4life

    Pyro4life

    Hallo mensen, Ik ben pyro4life. Ik kom uit Zeeland (Nederland) en ben 15 jaar, net na de zomervakantie word ik 16. Ik ben al vanaf begin van 2008 op het forum aan het rondneuzen en de onderwerpen interesseren me heel erg. Ik zit nu in HAVO 3, volgend jaar (heel waarschijnlijk) HAVO 4. Ervaring met pyro kan ik het nog niet echt noemen, maar natuurlijk heb ik de klassieke kas-suiker/salpeter-suiker rookbommen gemaakt. Ook heb ik 1 keer meal powder gemaakt (boormachine kogelmolen). Ook heb ik H3 (zonder rijst zetmeel) en 'flash' gemaakt, van KClO3+Al (uit zilververf). Daar heb ik heel veel testjes mee gedaan (geen filmpjes), maar het was allemaal om een beetje ervaring op te doen. Toch is pyro niet echt mijn ding, omdat ik niet van knutselen, fonteintjes en vuurpijlen houd. Wat me meer interesseert is de chemie van HE. Van de zomervakantie wil ik daar dus aan beginnen. Als ik over ben zijn mijn ouders bereid om wat dingen voor me te bestellen. Reageerbuisjes/pipetten/pH-papier/chemicaliën enz. Ik wil (natuurlijk) beginnen met NC volgens gamekeeper synth. Poos daarna SA en heel misschien TNP, maar dat laat ik voorlopig nog even links. Verdere hobby's zijn het houden en verzorgen van reptielen . Gr. Pyro4life PS: Sommigen kennen me nog van het AP topic, toen ik nog half kewl was. Ik weet dat het niet toegestaan is om 2 accounts te hebben, maar de reden staat dus in dat topic en niemand had daar bezwaar op..
×
×
  • Create New...