Jump to content
PyroForum.nl

mushroom

Gebruikers
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Recent Profile Visitors

1.138 profile views

mushroom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nog een filmpje die hier al eerder heeft gestaan... http://www.youtube.com/watch?v=OdJSr4i3aNM Mischien heb je hier dus wat aan?
  2. mushroom

    Discovery channel

    Ik vond "The Green Peter" wel vet hoor! Het is voor mij alweer een poosje geleden dat ik die aflevering heb gezien maar ik vond het als nog wel grappig om te zien.
  3. Dat schiet inderdaad niet op... Maar het verbod van vuurwerk was toch alweer afgeblazen?
  4. mushroom

    Stars

    Oke ik zal het eens proberen ik moet eerst nieuwe zwavel hebben maar mijn ouders doen nogal moeilijk de laatste tijd. ;)
  5. mushroom

    Stars

    Ik heb geprobeerd D1 te maken met dat aluminium bronz goedje maar er komt geen glittertje van af. Ik mill het ongeveer 10 minuten en dan doe ik de aluminium er bij en dan nog 2 minuten. Ligt het dan gewoon aan de aluminium?
  6. mushroom

    Weer Mist?

    Pardon het is hier al mistig bijna geen wind we staken net een paar pijlen af en de rook bleef hangen. Moet je je even voorstellen tijdens 12 uur word hier in dit stadjes heel wat afgestoken wel een paar honderd potten te gelijk denk ik. Ik wacht eerst af en anders wacht ik tot morgen. Iedereen alvast gelukkig nieuwjaar!
  7. mushroom

    Weer Mist?

    Waarom woon ik nou weer in het noorden... Ik hoop dat het niet zoals vorig jaar word.
  8. mushroom

    Weer Mist?

    Kans op mist tijdens jaarwisseling Bron: De Telegraaf DE BILT - De kans bestaat dat er op oudejaarsavond lokaal mist ontstaat. Of mist ook dit jaar het zicht op het vuurwerk gaat belemmeren, hangt af van bewolking, vochtigheid in de lucht en de windkracht, aldus een woordvoerder van het KNMI maandag. Deze factoren hebben ook invloed op het ontstaan van smog door vuurwerk. In de eerste uren van 2008 hadden mensen in grote delen van het land last van een combinatie van mist en smog. Oorzaak van de smog was het fijnstof (PM10) afkomstig van vuurwerk. Door de mist in combinatie met windstilte bleef de smog lang hangen. Of er mist komt is niet zeker, maar wel dat het voorlopig blijft vriezen, alhoewel na Nieuwjaar iets minder dan nu. Afgelopen nacht daalde de temperatuur in het Brabantse Woensdrecht naar min 9,2 graden Celsius. De komende dagen kan er wat bewolking ontstaan, met name in het noorden van het land, en dat maakt het wat minder koud. December 2008 is in ieder geval nu al de koudste laatste maand van het jaar sinds 1996.
  9. Dat ziet er inderdaad zeer leuk uit!
  10. Haha schrijf jij ook? Ik schrijf nu um 2 jaar en iets van 4 maanden ofzo.
  11. Een beetje laat maar ja dat is mijn eigen piece er staat Siro. Hier mijn site : www.flickr.com/sikio . Ik zal binnekort wel even een PyroForum schetsje maken! :P
  12. mushroom

    Drugs Gebruik

    Kees je brengt me op slechte ideeën. Ik drink op z'n tijd een biertje maar het is nu vakantie dus nu eigenlijk bijna elke dag. Laatst was hier TT ik ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel liters er dan worden gedronken. Ik zelf zat rond de 4 liter en ik denk dat dat het minimale zo een beetje was. :lol:
  13. Ik zag het eens op internet staan en ik dacht laat ik dat dan maar gewoon proberen. Er zat trouwens geen extra houtskool in de 2de en het was wel goed gemengd. Tja ik dacht zelf ook al dat de nozzle verstopt zat maar ik wist het niet zeker dus ik dacht ik vraag het hier wel ff. Edit: Weet iemand een leuke compo dan? Niet te moeilijk AUB!
  14. Sorry voor mijn dubbel post maar ik kan mijn vorige post niet meer editen. Hier een fontijntje met 10 gram meal 3 gram Fe2o3 ik vind het begin zeer goed maar daarna tja. Ik weet niet waar de fout ligt weet iemand dat wel? http://nl.youtube.com/watch?v=NVLSxFUGNVc
  15. Tja ze wouden mij laten zitten ik doe nu Vmbo-t en uit een toets kwam dat ik Havo VWO kan doen. Iedereen denkt dat ik beneden mijn niveau werk maar wat doen ze?! GA IK GVD WEER EEN NIVEAU NAAR BENEDEN!!!
×
×
  • Create New...