Jump to content
PyroForum.nl

nismo

Gebruikers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

nismo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nog steeds geen nieuws jongens??? het blijft wel lang stil.
  2. nismo

    Ball mill

    Ik heb 4 verschillend trommels die ik kan inspannen in de mill,vandaag (apparte mill) zonder n type foutje. En het feit dat ik het vraag,zegt al genoeg over je zin,(Interesseert het je niet zo allemaal,dan krijg je ongelukken.) Anders had ik het er gewoon in gegooid en aan zetten.En ik weet het allemaal wel maar hoor graag een bevestiging.zekerheid voor alles. Ik zoek liever een week langer naar een antwoord dan dat ik iets te snel doe.Maar als ik het antwoord niet kan vinden vraag ik het,daar zijn form's toch voor.Maar bedankt voor je antwoord en mening.
  3. nismo

    Ball mill

    Bedankt voor je antwoord High,maar waar het mij om gaat is,ik weet dat het niet heel gevoelig is, en dat je er veel mee kan doen voor dat er iets verkeert mee gaat. Maar stel alles is goed, je gebruikt een apparaten mill voor Black powder,je hebt lood media's,enz enz Hoe gevoelig is Black powder nou in een mill. Heeft hier iemand wel eens een mill gehad die uit elkaar klapten met alleen Black powder.? die zeker wist dat er geen metaal resten in zaten. Nu zal je wel denken wat is die gast toch aan het zeiken over zijn Black powder en zijn mill,maar ik wil het risico zo klein mogelijk houden,(en ja ik weet dan moet ik niets doen)maar toch !!!!
  4. nismo

    Ball mill

    Hallo heren,tijdje geleden weer. Ik heb een vraag,en daarmee vraag ik ook eigenlijk naar hoe jullie het doen, Hoe gevaarlijk is het nou om een kogelmolen te laten draaien met kno3/c/s/ (black powder) en dan wel droog.?? Ik vind vochtig maar niets,en alles gescheiden is ook niet alles. Ik heb hier het form door gespit en andere form's maar kan hier niets over vinden,hoe onveilig of veilig het is.
  5. nismo

    Magnesium

    Als ik dit MgO - 96/98% SiO2 - 1-2% CaO - 0.5-1.5% op mijn magnesium heb staan heb ik dan de goede???? :)
  6. Keesthemad waarom begin jij geen politieke partij.??? Mijn stem heb je al.
  7. Ik heb al heel wat uurtjes gezocht maar nog niet kunnen vinden. (wat voor bind middel gebruiken jullie om sterren te rollen)
  8. Dat klopt ik rij een nissan sunny gti-r waar veel spullen op zitten van Nismo, Vandaar de naam.
  9. Ja ik ben de zelfde als op pfm,en wat de spelling betreft ik laat de spellingcontrole er overheen lopen en als die zegt dat het goed is druk ik op add reply. Mochten er dan nog fouten in zitten.???
  10. Hallo allemaal ik ben Nismo, 33 jaar en kom uit Brabant, 21 jaar al vuurwerk verslaafd. Zit al aardig wat tijd op de forum's over vuurwerk, maar kan toch niet echt mijn ei daar kwijt i.v.m de regels. Ik zag dat er hier wat meer in werd gegaan op de inhoud van vuurwerk en dat bevalt mijn wel, en hoop hier nog een hoop te kunnen leren. Zal eerst het hele forum eens door lezen voor ik met domen vragen kom die al behandeld zijn. Ik maak meestal mijn spullen met de wel bekende kno3, zwavel, houtskool, het is makkelijk en als je een beetje fantasie hebt kun je daar leuke dingen mee maken. Ik hoop dat ik dit jaar met oud op nieuw wat leukere dingen kan gaan uitproberen, die ik hier heb opgestoken. Nismo
×
×
  • Create New...