Jump to content
PyroForum.nl

HEman

Gebruikers
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HEman

  1. Ik snap sowieso niet wat iemand met een ontsteking via telefoon moet. Wat is het nut ervan....je wilt niet bij je explosie zijn ?! "Ai, stuurde KPN nou net een SMS" ...... BOOM ! Maar ok. En overneem contact is een term van electromonteurs. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het in en uitschakelen van motoren. Niet echt spectalulair, is les 1 over besturingstechniek met relais. Het werkt als volgt: U plaatst een NO (Normaly Open = maakcontact) drukschakelaar en zet deze in serie met de spoel van het relais. De drukschakelaar moet de relais (spoel) van spanning voorzien (met accu of dergelijke als voeding natuurlijk). Echter als men de drukschakelaar los laat wordt de voedingsspanning weer onderbroken en valt het relais af . Om nou te voorkomen dat het relais afvalt wordt een NO-Contact van het relais over de drukschakelaar gezet (parallel) zodat deze dus "het contact overneemt" van de drukschakelaar. Op deze manier blijft het relais bekrachtigd nadat men de drukschakelaar los laat. Wil men nu het relais na bekrachtiging weer laten afvallen (uitschakelen) dan moet men of de voedingspanning verwijderen of (de oplossing zoals deze in de electrotechniek wordt toegepast) een NC (Normaly Closed = verbreekcontact) drukschakelaar in serie (gewoonlijk voor de NO drukschakelaar) plaatsen. Met deze drukschakelaar valt het relais weer af. en hier een schema die me 5 seconden zoeken heeft gekost..... S1 = NO contact S2 = NC contact K1 = Relais (spoel / schakelcontacten)
  2. 1000 W is wel leuk, kan hij ons allemaal van chloraat voorzien. Met een energieverbruik van 24kW per dag zal je wel gaan opvallen denk ik Als ze een infrarood foto van je huis gaan nemen zien ze je chloraatcel staan. Ook een leuke manier om je chloraat te testen: BEETJE chloraat op een bankschroef, beetje zwavel erop en lichtjes mengen. Hamer erop en zie hier waarom je zwavel en chloraat niet moet mengen. Ik laat chloraat goed drogen in een electrische oven. Steeds ff oproeren, fijn malen, verder drogen. Als chloraat niet goed "werkt" heb je waarschijnlijk nog teveel chloride door je chloraat. btw, chloraat brand beter in combinatie met schelak. Poedersuiker bevat ook vaak vocht.
  3. Goed te horen dat het alleen voor de foto was. Het zou lullig zijn als je thuis kwam en blijkt de je transformator is gaan zwemmen Het lijkt me heel sterk dat je veel KClO3 zal hebben binnen zo'n korte tijd. Met grafiet op jou genoemde stroomsterkte moet ik een week wachten (celinhoud iets van 1.7L) bij 45 graden. Ik zou zeker eerste keer draaien met KCl of Lo-salt omdat je dan direct neerslag kan zien en je een indicatie krijgt van wat je cel doet. Na een week heb ik veel neerslag.
  4. Hi Pyrobass ff een tip, zet je cel (vloeistof) niet op je transformator !! Electrischiteit en water gaan niet goed samen Ikzelf heb juist transformatoren een hogere positie gegeven dan de cel zodat vloeistof never nooit mijn transformatoren in kan lopen. Zout heeft ook de eigenschap je cel uit te kruipen en neemt daarbij vloeistof mee, je zal wel merken wat ik daarmee bedoel. Denk er ook om dat er geen vloeistof komt op je laspunten van je electroden want volgens mij zie ik daar bloot koper. Als je koper wordt aangetast kan je problemen gaan krijgen. Tot simpel uitvallen van je cel tot echte problemen waar je niet op zit te wachten. Denk ook niet als je een zware voeding hebt er veel stroom gaat lopen. Een zware voeding zorgt er alleen voor dat er een hoge stroom KAN lopen als je cel (weerstand) daar aan voldoet. Ik kan je ook melden (heb nu 2 cellen draaien, een platinum versie en een grafiet versie) dat stroom niet alles zegt. Duidelijk is oppervlakte een zeer belangrijk factor voor de yield ! Mijn grafiet cel (dezelfde inhoud als platinumcel) verbruikt minder stroom maar heeft toch een veel hogere yield. Nadeel van grafiet buiten de vervuiling is hoge kosten omdat je steeds nieuwe electroden kan gaan kopen. Op dit moment NaCl oplossing in platinumcel afwachtende tot de vorming van perchloraat. Om de paar dagen een steekproef met 30% HCl. Op dit moment zit de oplossing vol met chloraat.
  5. HEman

    Privacy

    Meeste slimme is je er totaal niet mee bezig houden. Maarja, de mens is zo nieuwschierig he....vooral naar die dingen die je eigenlijk niet zou moeten doen. Natuurlijk worden dit soort forums niet verboden ! Net als m'n ouders vroeger..."natuurlijk mag je fikkie steken, maar dan wel alleen achter in onze tuin als wij erbij zijn" :)
  6. HEman

    Privacy

    Ik denk dat velen hier onderschatten wat meneer politie (beter gezegd veiligheiddienst) kan en aan bevoegdheden heeft ! Gewoonlijk zullen ze bepaalde dingen gedogen, vrijwel ieder mens doet wel eens iets wat eigenlijk niet mag (ook justitie en politie). Zolang ze er controle en overzicht op hebben laten we het allemaal een beetje gaan...al zoekend naar.....die persoon die 500 kilo KAS, 30 Liter H2O2,..... in huis haalt?! Maar af en toe wordt er iemand als voorbeeld gesteld en is die persoon ook echt het zaadje. Dan kom je in de krant, en niet omdat je je zwemdiploma hebt gehaald Met name als het te grote vormen gaat aannemen die niet meer duiden experimenteren en spelerij. Houdt er wel rekening mee dat wanneer men bij je thuis komt en besluiten je wijk af te zetten dat je leven behoorlijk verziekt wordt ! Met pyro (vuurwerk) zal het wel meevallen, maar explosieven...tja Ha, ik weet wat ik kan op gebied van ICT....en dat is niks vergeleken met de hulpmiddelen en bevoegdheden die de AIVD in huis heeft. Vergeet ook niet dat de regelgeving betreffende het straffen voor uitingen en vergrijpen op het internet behoorlijk gewijzigd is de laatste jaren !! Ook iemand met kwade bedoelingen moet zijn informatie ergens vandaan halen. En websites en forums is wel de makkelijkste manier. En jij denkt dan de AIVD niet de "Big Brother = watching you" hier is ?! Ha, mischien is deze forum wel aangesteld door de AIVD, zou ideale manier zijn om overzicht te krijgen.....als ik de AIVD was zou ik het doen ! Mischien ben ik wel de AIVD ?!
  7. Sorry Pyrofanatic, was me er echt totaal niet van bewust dat ik bod zou hebben gereageerd. Was in iedergeval zeker niet mijn intensie ! Ik weet ook zeker dat Harry een stuk goedkoper zal zijn dan de site/link die ik plaatste mochten ze hem al zonder vergunning willen verkopen. Ikzelf ben gek op experimenteren en doe dan ook mijn hele leven niets anders. Heb altijd al dingen zelf willen maken en was dan ook al vroeg met electronica en chemie bezig. Ben altiijd kritisch geweest maar dan ook voornamenlijk naar mezelf. Pyrofanatic, natuurlijk bedankt voor de info ! Maar als ik iedereen steeds ga bedanken voor bruikbare informatie kan ik de site wel vol plakken ! En, met z'n allen vormen we een enorme kennisbank.
  8. Vuurwerk maken is leuker dan kopen. Onstekingkastjes maken is leuker dan kopen Hier een link naar professionele ontstekingshulpmiddelen (zoals ebw's) http://www.teledynerisi.com/
  9. Vond wat filmpjes op youtube van MIT (School met zo'n beetje werelds beste leraren/professors) betreffende LAB technieken en Chemie. De chemie video's zijn een beetje voor de die-hards en gaan over behoorlijke complexe materie: Simpel (praktijk): http://www.youtube.com/results?search_quer...es&search_type= Complex (theorie): http://www.youtube.com/results?search_quer...Chemical&page=1 Meer geintereseerd in Electro en Magnetisme: http://www.youtube.com/results?search_quer...02&search_type= Voor de geinteresseerden onder ons :)
  10. HEman

    Drugs Gebruik

    Inderdaad, NOOIT iemand voeren met drugs of e.d. waar hij geen weet van heeft. Mocht iemand dat toch doen, mogen ze je wat mij betreft een stuk lood ergens in lichaam pompen. En voordat je ook maar de gedachte hebt iemand Yohimbe te geven....probeer het eens eerst op jezelf en bedenk hoe het zal zijn bij iemand die geen weet heeft. Yohimbe doet aardig vreemde dingen met je op het moment je sexueel geprikkeld wordt. Yohimbe is verkrijgbaar bij de betere drogist, winkels die sport suplimenten en vitamines verkoopt en smartshops. Een van de beste naar mijn (en vrienden/collega's) ervaring is het produkt: Yohimbe Pro Helaas wordt er een verbod op verkoop van Yohimbe ingesteld. Tja, je hebt altijd weer mensen die gelijk 5 tabletten wegslikken en dan krijg je inderdaad wat problemen. Net als Ephedra paar jaar terug verboden werd. Dit is een kruid dat je stofwisseling behoorlijk omhoog gooit (net als xtc/speed) en zat in de vroegere afslankprodukten. Maar daar hetzelfde verhaal, mensen willen snel afvallen dus namen ze 5 tabletten tegelijk en tja, ook dat gaat niet helemaal goed (XTC/Speed verschijnselen) Zoals altijd, de goede mensen moeten onder de slechte lijden ! Yohimbe is een natuurprodukt en werkt f*cking goed :)
  11. HEman

    Drugs Gebruik

    Ha, met een meisie.... Hebben jullie weleens gehoord van Yohimbe ! Yohimbe is btw ook een MAO remmer. Yohimbe + paddo + meisie waar je aan mag zitten = Damn good Yohimbe + paddo + meisie waar je niet aan mag zitten = probleem Yohimbe en paddo versterken elkaar en bezorgt je buik vol vlinders. Tevens krijg je met Yohimbe een vele betere doorbloeding.....van de geslachtsdelen, en dat merk je Wees voor de eerste keer wel voorzichtig met Yohimbe, het is vrij krachtig (hartkloppingen) Vrouwen zijn gevoelig voor het aminuzuur L-Argine (wordt het tussen de benen wat gevoeliger) en het kruid Damiane.
  12. HEman

    Drugs Gebruik

    Nootmuskaat staat bekend als gevangenisdrugs. Je schijnt er wel een behoorlijke hoofdpijn aan over te kunnen houden. Ik rook niet, dus ook geen wied. Maar spacecake is wel grappig. Nee, je gaat er inderdaad niet mee trippen maar het kan je toch behoorlijk op zijn kop zetten. Ikzelf heb ervaring met alle type paddo's met Copelandia (Hawaiian) als favoriet (sterk hallucinerend). Een bad-trip heb ik nooit gehad maar heb wel eens tijdens prostaatontsteking (jaar mee gelopen) een heftige pijnaanval gehad terwijl ik onder de paddo's zat. That's really not fun !!!! Zeer heftige tripmiddelen bevatten DMT zoals Ayahuasca, een drank van de amazone indianen. NIET PROBEREN ALS JE GEEN RUIME ERVARING HEB MET HALUCINERENDE MIDDELEN !!!! Paddo's laten de wereld er behoorlijk anders uitzien (de mate afhankelijk van soort en docering) DMT zet je echt in een compleet andere wereld met andere dimmensies. Als je geen ervaring hebt met halucinerende middelen en je neemt gelijk dit weet je niet wat je overkomt en is de kans dat je bad tot very bad gaat erg groot ! Personen die ik ken die LSD hebben geprobeerd hebben er spijt van ! LSD gaat namlijk je lichaam niet meer uit. Kans is groot dat je flash-backs krijgt (op later tijdstip terug raken in een trip) Alle personen die ik ken die LSD geprobeerd hebben, hebben flash-backs gehad ! En als je net op hoogte staat te werken op een ladder en je krijgt een flashback.....dat is natuurlijk behoorlijk #&%# Wil je toch eens een dergelijke heftige ervaring (omdat je al ruime ervaring heb met alle paddo's) kan je beter DMT-achtige nemen (puur roken=heeel heftig, als Ayahuasca (drank) of als Salva (te roken bladeren)) Wanneer je DMT oraal (mond) tot je neemt moet je ook een MAO-remmer innemen daar anders de stof direct door het lichaam wordt afgebroken. Denk er wel om wanneer je MAO-remmers tot je neemt ook bepaalde gifstoffen niet worden afgebroken (vlees, schimmelkaas, yogurt,..) MAO-remmer + wied of paddo's = 100% heftiger ervaring MAO-Remmer + speed of XTC = de dood Wat mij trekt aan halucinerende middelen is dat je de wereld vanuit een heel ander oogpunt kan bekijken. Normaal doen je hersenen alleen vergelijkingen met materiaal dat je al bekend is. Echter na het aktiveren van de neurotransmitters krijg je er ineens een gave bij....maar daar moet je ook wat voor inleveren. Communiceren met andere tijdens een trip.....ha, dat gaat niet werken Je wordt zo overspoeld met beelden, gevoelens en ideeen dat het je volledig opslokt. Explosieven en tripmiddelen op hetzelfde moment = FOUTE BOEL !!! Als je meer wilt weten van drugs (werking, ervaringen, samenstelling,...) is dit een van de betere sites: http://www.erowid.org/
  13. Voor mij hoeft het niet persee klein te worden. Bij het ontsteken van explosieven maakte me die halve seconde vertraging niet zoveel uit. Maar ik wil 31Dec 2008 verschillende dingen ontsteken die behoorlijk synchroom moeten gaan lopen. Dat is de reden waarom een goede oplossing zoek waarbij ik ineens veel energie kan verzenden naar de ontstekingen (meervoud dus) mmmm, veldtelefoons...die weet ik michien ook wel te vinden. Nou kan je tegenwoordig ook batterijloze led-lampen kopen waar dan ook een dynamo inzit. Deze zijn goedkoop te vinden en moest er dan maar eens eentje uitelkaar gaan halen. Maar dit zal niet veel vermogen leveren (huidige LED's zijn zeer energie zuinig)
  14. Ook ik denk dat oppervlakte van electrodes een belangrijk punt is. Met grafiet had ik groter oppervlak dan met de Platinum electrodes. De stroom en temp met de grafiet versie was lager maar de yield velen malen hoger ! Na een week draaien met grafiet had ik prima werkende KClO3 ondanks wat vervuiling van grafiet. Een week draaien met platinum (hogere stroom en temperatuur) geeft weinig KClO3. Na koelen wel neerslag maar voornamenlijk KCL/NaCl...helaas Ik verwacht na dag aanzien eigenlijk ook niet echt betere prestaties met NaCL tegenover Lo-Salt. Na verloop van tijd krijg je meer neerslag van NaCl op de bodem van de cel en gaan de prestaties toch wat omlaag (met behoud van temperatuur) Denk dat het enige voordeel is dat je kan doorgaan tot perchloraat. Ik ben toch enigzins jaloers op Dennisman. Mooie cel en mooie voeding ! Groot oppervlak speeld blijkbaar belangrijke rol bij de prestatie van de cel. Ik kan wel aan IJzerchromaat komen maar daar hebben we hier niet veel aan. Maar gebruik liever geen chromaten. Volgens mij waren chromaten chroom6 verbindingen. Chroom6 is zwaar kankerverwekkend ! Heb er al mensen mee neer zien vallen. Het wordt oa gebruikt bij het galvaniseren van staal. De meeste werknemers weten niets van de chemicalieen waar ze mee werken. Ik denk dat er bij 5V een combinatie ontstaat van chloraat en perchloraat. Bij 5V start namenlijk ook de vorming van perchloraat. Stroomrekening.....vorig jaar een aanslag van ruim 300 euro. Dit jaar weer een aanslag van ruime 550 euro ! En ik heb niet eens plantjes staan ! Ik heb nog ergens een pH meter leggen, ooit van iemand gehad (die wel plantjes had staan) Moet maar eens gaan kijken waar deze legt en of deze werkt.
  15. Als je capaciteit wilt verhogen zet je de condesatoren parallel (maakt inderdaad groter plaatoppervlak). Als je drie condensatoren (van gelijke waarde) in serie zet wordt de spanning over de condensatoren in drieen verdeeld. Net als je drie lampen in serie zet, er 12 Volt opzet zal er over elke lamp (van gelijke waarde) 4 Volt komen te staan. Ze gaan dan ook zwakker branden. Dus als ik drie condensatoren die geschikt zijn voor 450V in serie zet kan ik 1350V over die drie condensatoren zetten daar er dan over elke condensator een spanning komt te staan van 450 Volt Hoogspanning is veel gunstiger als je grote vermogens aan energie over langere afstanden wilt verplaatsen. Dat is dan ook de reden dat er hoogspanningmasten en hoogspanningstrafo's gebruikt worden door het energie bedrijf. Je hebt ook veel minder dikke bekabeling nodig. Het is namenlijk de stroomsterkte die bepaald hoe dik de kabels moeten zijn. En nu wil meneer Nuen niet 600mm2 kabels in masten gaan hangen. Anders komt Pietje deze er tussenuit knippen om vervolgens in te leveren bij de metaalboer Waarom ik veel capaciteit wil....ik experimenteer met meer dingen dan pyro alleen. Met veel grote condensatoren kan je enorme hoeveelheid energie in korte tijd laten vrijkomen. http://www.youtube.com/watch?v=aWf-V2-kr9Q http://www.youtube.com/watch?v=2M3rzx6jtnk Een ander iets wat ik nog wil gaan bouwen is een teslacoil. Dat is pas wat je noemt hoogspanning En ja, ik weet dat hoogspanning gevaarlijk is. Maar het werken met spanning en stroom is al lange tijd mijn dagelijk werk :P
  16. Ik heb op dit moment inderdaad een NaCl oplossing met een overmaat aan NaCl (1....2mm bezonken op de bodem bij 52 graden) Temperatuur blijft nu zonder verwarming op 52 graden staan bij stroom van 5.5 Ampere. Hoef nu in iedergeval voor dezelfde stroom (vergeleken met Lo-Salt) niet meer te verwarmen. Dat scheeld toch weer in de stroomkosten (verwarmingelement = 200W) Tja, ik woon niet meer bij moeders en heb al een DIKKE stroomrekening van PC's en servers die ik thuis heb draaien Van de week maar ff een berekening maken van hoelang ik de cel moeten laten draaien om de NaCl in NaClO3 / NaClO4 om te zetten. Vanuitgaande met een efficientie van 50% CL vorming (als gas in ruimte) valt achteraf wel mee. Ik heb nog wel een kilo K2CO3 leggen. Kan deze straks laten reageren met HCl om KCl te krijgen. Kan ik straks (....2 weken verder) kijken of ik KClO3 / KClO4 kan laten neerslaan. Beschouw dit toch als een experiment. Ik heb nog KClO3 van titanium/grafiet cel die ondanks wat vervuiling van grafiet prima werkt. Kan hier nog ff genoeg testen mee doen (maken van stars)
  17. Ik heb paar weken terug een hoogspanningsprintje gekocht. Normaal is dit printje bedoeld om lampen te onsteken met een voedingspanning van 12V Op dit printje wordt 12V gelijkspanning omgezet naar een wisselspanning van zo'n 15KHz ofzo en vervolgens met een kleine transformator verhoogt naar ruim 1000V. De stroom is natuurlijk heel beperkt. Je kan er een leuk vlamboogje mee maken. Maar de geleverde stroom is te laag om een electrische ontsteking (detonator) te onsteken. Maar....de truce is (beter gezegd...moet gaan worden) om met deze spanning een paar aardige elco's (Electrolytische Condensatoren) op te laden. Ik heb nog een aantal 380uF / 450V elco's leggen. Als ik er 3 in serie zet vormt dit te samen een elco van 380uF / 1350V Twee van deze rijen parallel vormt 760uF / 1350V Hiermee moet toch een aardige pulse op te wekken zijn :)
  18. 70 graden - NaCl - 7 Ampere 80 graden - NaCl - 8 Ampere Resultaten zijn beter vergeleken met Lo-Salt maar toch ook weer niet schokkend hoger. Ben nu weer gestopt met verwarmen van cel om te kijken tot welke temperatuur deze afkoeld.
  19. YES !, de "terug" knop werkt inderdaad weer onder InternetExplorer ! Thanks !
  20. Ik ben altijd in voor experimenteren ! Heb dan vandaag ook maar eens NaCL (in plaats van Lo-Salt) gepakt. Inderdaad, het geleid beter ! Moet nog afwachten wat het moet gaan doen op 70 graden, maar: 40 Graden - Lo-Salt = 3.5 Ampere 40 Graden - NaCL = 5.5 Ampere 70 graden - Lo-Salt = tegen de 6 Ampere Er komt wel aanmerkelijk meer CL vrij bij NaCL oplossing vergeleken met Lo-Salt oplossing. Dus moet straks ook maar wat gaan doen aan de afvoer van gassen. Dit was met Lo-Salt te verwaarlozen. Door de natuurlijke luchtstroming op mijn zolder bleef er weinig CL hangen. Het handige van een glazenbak met rechtehoeken is beter te gebruiken inhoud (voor electrodes, thermometer, verwarmingselement). Het nadeel is inderdaad afsluiten. Die glazenbak werd geloof ik verkocht als plantenbak. Zag toevallig vorige week bij (bieieieieip) Blokker (bieieieip) nog wat staan dat er erg veel op leek. Een oplossing kan zijn aan de onderkant van kunststofplaat een plaat lijmen die precies in je bak valt (licht klemmend). Je kan deze eventueel met vaseline insmeren voor een betere luchtafdichting. Maar dit is slechts een idee die ikzelf ook nog niet in de praktijk heb uitgeprobeerd. Heb nog een gaswasfles leggen, eens nadenken of ik deel van CL kan gaan wassen. Wat wel een nadeel is van NaCL....je kan niet zien wanneer er Chloraat ontstaat. Er is geen neerslag meer. En met Lo-Salt dan weer KClO3 neer laten slaan geloof ik niet in ivm te grote "vervuiling" van NaCL in Lo-Salt. Dan moeten we dus achter KCL aan :)
  21. HEman

    Classics !

    Ik vond vandaag dit filmpje op youtube. Het is een klassiek filmpje over het maken van firecrackers in china http://www.youtube.com/watch?v=KKe2h-bT3QY&feature=related
  22. HEman

    Wilders

    Dit zijn altijd gevoelige onderwerpen die leiden tot hevig oplopende discussies zoals ook het nog niet gepubliceerde filmpje "Fitna" weer bewijst. Vind het wel onzinnig om er hier op een Pyroforum over te gaan discusseren. Ik denk ook niet dat ik het bepaald slim is om er over te praten op een forum waar recepten voor het maken van High Explosives te vinden zijn. Niet om de reden hoe wij ermee omgaan...maar om hoe men DENKT dat men ermee omgaat !! Mensen die al snel bestempeld worden alles terrorrist ("bommakers!") die in discusie gaan over Wilders/Moslim,..... Waar is Big Brother (=watching you) ?! Maarrrr... Stel je wel eens jezelf de vraag.....In hoeverre leven wij in een vrij land ?! Vrijheid van meningsuiting....is dat zo ?! Moderator = macht = verantwoording ! Think Twice !
  23. HEman

    Filmpjes

    Ik zie nu dat ik dezelfde show als TreeLover geplaatst heb. Mijn excuus ! We hebben dezelfde smaak zo te zien....wat betreft vuurwerk dan. We hebben nu echter wel twee verschillende opnames (ver / dichtbij) van dezelfde fantastische show ;)
  24. HEman

    Yellowpowder

    Ik heb vandaag ook eens YellowPowder gemaakt. Dit is best geinig spul en mischien zijn er inderdaad een soort Dragon Eggs van te maken. Echter om het te maken in grotere hoeveelheden (tegelijk) lijkt me niet verstandig. Het versmelten kan vrij snel gaan en constant "roeren" is een vereiste ! Ik heb eerst de K2CO3 en S in elkaar gesmolten tot een beige kleur. Daarna in de vijzel om het weer fijn te malen. Vervolgens de KNO3 toegevoegd en VERZICHTIG verder in elkaar gesmolten tot een caramel achtige kleur. YellowPowder brand inderdaad snel en kan bij ontbranden al wat geknetter teweegbrengen. Wordt echter meer experimenteren of er een dergelijk effect als Dragon-Eggs uit te halen is. Het leukste effect tot nu toe....wat korreltjes op de hete kookplaat strooien Leuke knalletjes !
  25. Tja, de meeste mensen hebben hekel aan verandering als ze aan iets gewend zijn en functioneerd (behalve met vrouwen dan ) Ik heb geen problemen met het nieuwe layout, alleen....er lijken wat problemen te zijn. Onder Windows XP werkt met Internet Explorer de "back-knop" niet meer (op twee verschillende PC's getest) Dat is tamelijk vervelend ! Ik zie ook dat Internet Explorer een fout constateerd (Javascript) Onder Linux (Ubuntu) met FireFox echter geen probleem !
×
×
  • Create New...