Jump to content
PyroForum.nl

banaantjuh

Gebruikers
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

banaantjuh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ik denk dat hij het niet oveleefd heeft... zonde. :blush:
  2. Hallo mensen, (Jeetje, ben hier een flinke tijd niet meer geweest ) Ik zag wat over profielwerkstukken. De mijne gaat over Ritalin(Concerta/Ritaline/Methylfenidaat etc.). Het vak wat ik erbij betrek is Bio. Ik hoop genoeg proefpersonen te vinden(beetje lastig door medicijnen/drugs en privacy etc. Maar ik moet er zeker 5 hebben.) Ook wil ik een stukje doen over Ritalin als drugs. Maar in de loop van dit jaar, en volgend jaar, hierover meer De groeten!
  3. banaantjuh

    Wilders

    Lekkere kerels met baarden ^^ of potentiele döner...
  4. Sorry, dubbele post:S Internet deed raar. (Of het was gewoon een biertje te veel;))
  5. ja pa... Ik zal never iemand iets voeren waar deze person geen weet van heeft...
  6. Hej, dat zijn de tips! Momenteel heb ik een relatie Maar deze ga ik onthouden voor als er ooit nog een dame bij me komt eten (De rest hoef ik jullie niet te vertellen...)
  7. banaantjuh

    Humor

    deze vond ik wel leuk, En die foto... Ik had 'm ook in t wilders-topic kunnen dumpen Maar hier past 'ie beter:)
  8. zooo... Als ik wat info moet hebben kan ik hier terecht. Blijkt toch nog weleens handig, ouwe koeien uit de sloot trekken.. Leuk om jullie lekker bezig te zien:) Ik ga donderdag weer lekker los, ga ook eens puur wiet proberen.. Is nog nieuw. Maar ik laat het weten. Als ik me het kan herinneren @ Hieronder: Ik zei ook 'proberen' dan kan ik het vertellen, niet dat mijn mening op dat gebied ertoe doet... maar toch... En trouwens, gewoon roken, puur tabak. Nog nooit gedaan!*prowde* Wel één keertje, toen we een 'joint' hadden van alleen tabak, om iemand uit mijn oude klas terug te pakken(voor iedereen was ik ineens een junk, en sliep ik onder een brug ed...:S) Mja, dat soort losers zeggen na een heis van een 'nep-joint' "Goed spul man! Hasj?" *-)
  9. This is how I roll... Althans, een tijd geleden... Deze mooie skates staan jammergenoeg een beetje te verstinken in de gang... Hopenlijk binnekort, als het weer weer een beetje meezit, lekker skaten met mijn vriendin! Trucs? agja, quarterpipe pak ik nog wel, 180 van een stoeprand, achteruit... Verder niet zo veel eigenlijk. Vooral hard gaan, lekker lomp door t verkeer, en door de shoppende mensen op koopzondag enzo(die haat ik zo !) En basketballen op skates is ook tof Verder nog skaters? (ipv boarders.)
  10. Wow! Wat een snelle reactie! Tof @Kees: wees maar niet bang. Ik ben zelf bang dat ik de door jou genoemde feiten van dichtbij meemaak... Daarom vroeg ik hiernaar. Maar ik weet niet zeker of het om heroine gaat, of iets anders. Maar mijn vermoede is heroine, vandaar dat ik t wilde checke. Banaantje
  11. Hallo, om te beginnen voor mij af en toe een biertje, en nog af-en-toe-'er een jointje. En ritalin snuiven heb ik een paar keer gedaan... Niet erg boeiend, niet wat ik zoek! Maar eigenlijk kwam ik hier met een andere vraag: Weet iemand hier een heroine reagens? Het liefst voor op t spul zelf... Ik hoop dat er iemand is die me kan helpen! ;)
  12. Lekkere krater... Mijn karmer ruikt nu naar verbrande vinger... En mijn vinger doet pijn. Wilde wat gas in een (plastic) flesje doen, en aansteken; daar komt zo'n mooie vlam uit . Maar er zat nog wat poedersuiker in, en dat vloog in de fik, spoot eruit, en zat aan me vinger... Hetgeen resulteerde in een verbrande nagel, een zwarte vinger, een boze moeder, en langzaam typen.... stay safe.... (hihi)
  13. Respectievelijk 80G, en 0.01G. En moeders(vaders.. ) keukenweegschaal natuurlijk: tot 500G en op 1G noukeurig. Groet, Banaan
  14. @ mr.stijntje Bij deze hoop ik van harte dat je je warmte vind, in deze koude periode... Maar dat lukt vast met dat 'sporten':huh:
  15. Hallo, een mede boogschutter, wat leuk! (Bij Robbin Hood?) Tot Pb's
×
×
  • Create New...