Jump to content
PyroForum.nl

Johan6401

Gebruikers
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Johan6401's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Op passfire wordt wel laten zien hoe je je Mg met kaliumdichromaat coat, maar niet met lijnzijdolie. Heb jij daar een tutorial van Miech of kan je het me zo uitleggen?
  2. Kicke ding man.. Ik ga dit jaar ook maar is wat tourbillions maken, en groter..
  3. Een 12mm whistle rocket met 5,5 gram Thunderbolt report Van deze pijltjes had ik aardig wat gemaakt tijdens oud en nieuw :-) 12mm_ID_Whistle_thunderbolt.MOV
  4. Als ik jou was zou ik gewoon de compositie diaperen in plaats van schudden in een buisje...
  5. Welkom.. Ik zou als ik jou was eerst even lekker de theorie in duiken. Veel succes !! Safety first..
  6. Ik ben van plan het volgende te gaan maken: -4 keer 3inch Pearlstreamer -4 keer 3inch C6 met Al toevoeging -4 keer 3inch C6 -4 keer 3inch C6 (met stukjes Charcoal zodat dat zo leuk naar beneden komt vallen ;-) ) -4 keer 3inch D1 -4 keer 3inch Green wave + Blue wave + Red wave -4 keer 3inch Better pearl -8 keer C6 met rode ring/groene ring -1 keer 6inch willow -Diverse 4inchjes allemaal 1 van deze bovenstaande effecten en nog. -Een aantal 12mm en 17mm whistle pijlen met report. -60 keer 4 gram klappers met thunderboltcompo + green vlame aan het begin. Bex look a like zeg maar. De pearlstreamers zijn al af :-)
  7. The complete book of flash powder https://pyroforum.nl/index.php?act=Attach&type=post&id=29 Waar het precies staat weet ik niet maar daar heb ik het uit opgepikt.
  8. Als je de massa flash verdubbelt dan verachtvoudigd de kracht. Er staat een mooi document in het documenten gedeelte over flash.
  9. Op de site van Wouter Visser staan er een drietal compostie's om een zogeheten zinkspreader star. Op youtube staan er een paar filmpjes, ik ben van plan dit aan te schaffen.
  10. Ja je hebt het binnen 2 dagen. Prima..
  11. Ok bedankt voor de tips. Maar ik denk dat ik toch black match maar ga maken. Dit wordt ook bij commerciele shells gebruikt als ik het niet mis heb ?
  12. Gister een 2inch D1 Glitter gemaakt. Nadat ik de vorige keer sterren had die niet aangingen met 30minuten millen heb ik deze 2,5uur in de kogelmolen gegooid. Lift was 5,5g. Totale projectiel woog 35 gram. 4 lagen 3stripe pasting. http://www.youtube.com/user/Bexthunder
  13. Johan6401

    Pulverone

    Is het nou ook zo dat de dichtheid van de pulverone wel vrij belangrijk is. Ik was namelijk laatst pulverone aan het raspen door mn zeef.. Dit was duidelijk slechter, dat zal dan waarschijnlijk komen door de dichtheid minder wordt ?
  14. Dus 3 stroken schilderstape met BP zodanig inelkaar vouwen zodat de bp stroken naar binnen wijzen ? Vervolgens met kraft als het ware inpakken.
  15. He gasten, Ik heb al diverse shells in elkaar gezet, maar ik heb wat problemen met de ontsteking. Ik maak gewoon een paper tape quick match zoals de tutorial op pyroguide. Toch heb ik al 4 keer gehad dat mijn snellont stopt en soms meestal knalt. Als de lont knikt bij het punt waar hij naar beneden loopt daar is hij volgens mij twee keer gestopt. Kan iemand me helpen met het verbeteren van de lont zodat ie wat betrouwbaarder is.
×
×
  • Create New...