Jump to content
PyroForum.nl

D.L.

Gebruikers
  • Posts

    224
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by D.L.

  1. oké pyrobass, keep on dreaming. Het is door mensen als jij dat we mensen als Geert steeds meer nodig hebben. Wat mij betreft is het juist goed dat iemand eens een keer op zijn strepen blijft staan, en niet A zegt tijdens de verkiezingen en vervolgens gewoon vrolijk B doet om bij de club te horen.


    De AOW is geen breekpunt meer voor PVV-leider Geert Wilders.
    De PVV-leider is bereid zijn standpunt over de AOW-leeftijd te laten varen. Tijdens de campagne zei Wilders nog dat hij niet zou meedoen aan een kabinet als de AOW-leeftijd omhoog zou gaan. 'Trouw, 10 juni 2010'

    Ik vind geert wilders de grootste dwaas van de afgelopen jaren. Hij is een schreeuwer en geeft geen oplossingen. Plus dat hij een zondebok zoekt voor alle slechte dingen. Dat is in de geschiedenis al wel is vaker voorgekomen...
  2. Ik heb een koperen buis in cilindertjes gezaagd en gevuld met lood. Dit werkt perfect. Missing cilindertjes moet ook wel weken denk ik.

  3. Hangt er vanaf als je H2O2 over een zilverkatalysator giet dan zal er stoom ontstaan geen vloeibaar water. Ook klopt je reactie vergelijking niet. Het moet zijn 2 H2O2 --- > 2 H2O + O2.

  4. Misschien omdat ik geen redgum gebruik? ik vervang de red gum altijd door C en MgAl dus 2 gram red gum vervangen door 1 gram C en 1 gram MgAl. En laat de sterren minstens een week drogen.

    @bonkers: de sterren waren allemaalk 6mm pumped misschien was de ene iets langer dan de andere. Maar toch breakte hij behoorlijk in een rondje.

  5. Ik break 3 inch can shells met MCRH en zo'n 12 gram slow flash. En dat geeft een goede ronde break. Ik denk dat het misschien eerder ligt aan hoe je de eindstoppen maakt. en spike je wel voldoende?

  6. Je hoeft je spolettes niet persee te primen, of een stukkie backmatch overheen te doen, maar je verhoogd de kans dat je spolette aangaat zeker met 40%.


    je hebt een wetenschappelijk onderzoek hiervoor uitgevoerd ofniet:P haha
×
×
  • Create New...