Jump to content
PyroForum.nl

HalveHemi

Gebruikers
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by HalveHemi

 1. Ten eerste weet ik niet of dit de goede plaats is, Mijn vraag is, durven/ willen jullie nog wel zelf maken? Zelf heb ik elke keer dat als ik iets test/afsteek, weer bang ben dat de politie langskomt. Misschien een rare vraag, maar ik heb t gevoel alsof zon beetje iedereen die op dit forum zit gestopt is. Daarom vroeg ik me af waarom, en of jullie dat ook hebben. Greetz
 2. Er zijn best veel composities met kaliumchloraat, het is dus best te gebruiken. Maak er alleen geen flash van
 3. Tooling set helemaal uit US gehaald? Al goed gezocht in de EU? Mooie fontijn trouwens
 4. Een salutshell is ook wel een stuk makelijker te maken dan een ECHT mooie siershell he
 5. En hoe heb je t nu met stars gedaan? Pumped stars gestapeld of met gerolde stars en gwn op een bulkmethode dr in gedonderd?
 6. Hoe lang is je quickmatch buiten de shell? Linkje naar de video?
 7. Maak anders eerst een mine, 30mm ofzo, om te weten of je D1 uberhaupt werkt en om een beetje kennis te maken met zelf vuurwerk maken
 8. HalveHemi

  20190321_185641.jpg

  30mm shelltje gespiked met een sterpatroon, multicolor
 9. HalveHemi

  20190321_185705.jpg

  30mm shelltje gespikedmet een stermpatroon, multicolor
 10. Ja leuk om te kijken inderdaad. en in Amerika hebben ze ook wel geluk met de wetten en bijv. PGI. Zou ik hier ook wel willen hebben :)
 11. Hallo Dirk! Gezellog dat je je hebt aangesloten! Heb je al eens iets gemaakt? Als ik jou was zou ik beginnen met buskruit, en dan een paar fonteintjes. Groet, HH
 12. Ik denk dat de meesten pyrodata wel kennen, je moet alleen wel oppassen want sommige comps van die site zijn niet getest dacht ik. Het is ook om te leren beter om gewoon veel op forums te lezen, kijk bijv. eens op https://www.amateurpyro.com/forums/ of kijk een paar uitlegvideos van Ned Gorksi op Youtube. hij heeft ook geschreven uitleg gemaakt, dat staat op skylighter.com. Veel plezier met lezen! (en met de D1 glitter)
 13. Ligt het aan mij of werkt het filmpje niet?
 14. D1 Glitter 53% KNO3 18% Zwavel 11% Houtskool 7% Al (-325 mesh) 7% NaHCO3 Dextrine met water en alcohol om ze te snijden/pumpen. Als er iets niet klopt hoor ik t graag. (edit) NaHCO3 is ook te krijgen in bakpoeder. En is het geven van een comp lepelvoeren?
 15. Ik ben HalveHemi. Ik heb een redelijke kennis over zelfmaak, alleen nog niet veel uit de praktijk. Ik kom uit het noorden. Moi.
×
×
 • Create New...