Jump to content
PyroForum.nl

lift 2

Gebruikers
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lift 2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Gewicht is niet echt een probleem, maar je mortier is wel een dingetje een glasvezel mortier heeft niet een eeuwig leven en HPDE gaat vervormen als ie goed heet is geweest. Stalen buizen (geen kachelpijpen) is wel aan te raden.
 2. lift 2

  Rocket Tools

  Lang leve de draaibank
 3. PVC is imo een not done, krijg altijd het idee dat het de weg van de minste weerstand is. Hulzen kun je makkelijk zelf maken, neem het pijpje pvc die je eerst gebruikte en rol er kraft papier omheen die je uiteraard insmeert met houtlijm verdunt met water, daarna trek je het buisje eruit en dan laat je 'm een paar dagen drogen en je hebt een 'veilige huls'. Om 'm sterker te maken kun je 'm daarna ook spiken, neem wat touw en rol het er omheen vervolgens smeer je 'm in met houdlijm en doe je er weer kraft papier omheen. Het is een tijdrovend klusje maar met deze hobby is verantwoording, verstand, en geduld een pré daarom is het zo belangrijk dat je je goed inleest voordat je ergens aan begint.
 4. lift 2

  Ik ben mark

  Beste allemaal, Ik ben Mark 36 jaar en ben al wat jaartjes bekent met de pyrotechniek. Als kleine jongen al verknocht geweest aan het vuurwerk en dat is nooit meer weg gegaan, al heeft het in de loop der jaren wel andere een andere invulling gekregen. Ik vind de techniek en de chemische samenstellingen een geweldige combinatie en ben het naar mate ik ouder ben geworden steeds meer als een kunst gaan zien. Ik volg het forum al een tijdje maar had me nog nooit voorgesteld dus bij deze. Mvg Mark
×
×
 • Create New...