Jump to content
PyroForum.nl

pyro-brad

Gebruikers
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

 1. pyro-brad

  Quickmatch Machine

  Hoe heten die filmpjes dan want ik heb het eerlijk gezecht nog niet gevonden Mooi toppic op dat andere forum :DB)
 2. pyro-brad

  Quickmatch Machine

  Very nice! What other forum do you mean? the Englische section on this forum? Wher can if find the profesionnel quickmatch machine on pyrobin? thank you very much!
 3. pyro-brad

  Quickmatch Machine

  eey Piet, Is deze machine van jou ? http://www.pyrobin.com/files/m2u00163.mpg Het is een mooi ding! werkt het lont ook goed? Ik snap alleen het gedeelte niet goed waar het papier om het lont komt. Pyro-Brad
 4. pyro-brad

  Droogkast

  Idd Amateur Dat wil ik nog wel eens doen ja. Overal temperatuur sensoren en dan zou je ook nog sensoren kunnen plaatsen voor de lucht circulatie. Dat allemaal mooi op een display krijgen, en dan zo instellen dat het allemaal automatisch gaat. komt die onder de 40 graden gaat het verwarmings element harder werken, is de lucht circulatie niet goed gaan de ventilatoren harder draaien enz. enz. Maar dat zal ik pas een beetje kunnen na mijn studie helaas. Maar is idd heel mooi idee van je. Dan zou je het ook nog als echt product kunnen verkopen, 'droog kast voor de Pyro €24,99 (volgedig automatiche)' :blush:
 5. pyro-brad

  (Elektrische) ontsteking op AFSTAND

  Bij Conrad zijn ze gloof ik nog gewoon te koop maar dat zijn kapjes die je over de schakelaar doet.
 6. pyro-brad

  Quickmatch Machine

  kijk eens aan Hier kunnen we al weer iets mee Hartstikke bedankt Piet Misschien dat het zo werkt: - De 5 draden worden samen gevoecht in dat papier strip die je daar ziet. - Hij wordt door een soort van V vorm dubbel gevouwen. - Dan aan bijde kanten een klein beetje je lijm wat de hele papierstrip dicht moet houden. - Dan komt er van boven nog een papier strip omheen alleen is die V vorm op de kop.(als jullie begrijpen wat ik bedoel). Zou dit zo kunnen werken ? Als dit zo is dan heb ik nog een vraag Waar moet die andere V ongeveer geplaatst worden voor de 2e strip? Groeten Pyro-Brad
 7. pyro-brad

  Quickmatch Machine

  Is er niemand die met mij mee wil denken hoe dat nou in elkaar zit want ik weet er niet veel van. misschien komen we er wel samen uit Het ontwerp van de machine zelf is al klaar alleen dat verrekte vou gedeelte nog niet. kaniemand mij en misshien ook andere forum leden helpen ? vriendelijke groeten Pyro-Brad
 8. pyro-brad

  Quickmatch Machine

  Ik snap het niet helemaal Wel en klein beetje. Maar er is ook nog een 2e strip wat gebeurt daar mee? Zoals ik het bergijp is dat het papier en de draden door een V vorm getrokken worden. maar daarna snap ik het ff niet met de lijm. man wat is dat ingewikkeld zeg! Ik maak soms zelf Call Of Duty maps en dat is ook helemaal 3D dus daar kan ik ook eens wat mee gaan doen ben in ieder geval al bezig met de helemachine. Met dat ingewikkelde stuk moet ik nog even mee wachten want dat snap ik dus nog niet helemaal. Fijn dat je er wel zoveel moeite voor doet Groeten Pyro-Brad @ Leander Maar als ik die machine heb kan ik die tijd weer in halen, snap je wat jij nu in 3 uur doet doe ik dalijk in 15 min hoop ik hele grovveschatting
 9. pyro-brad

  Quickmatch Machine

  Ik heb er nog een goed over na gedacht ik ben denk ik weer een stap dichter bij Ik heb hier boven een tekening gemaakt zoals ik denk dat het gaat. Ik weet ook ongeveer hoe ze het papier vouwen, maar Het vouwen van het papier tussen stap 1 en 2 snap ik niet. Ik weet ook niet precies hoe ik dat vouw proces precies kan tekenen. Weet iemand ook hoe breed die papier strip toevallig is ? het lijkt er op dat hij ongeveer 4 cm breed is. maar weet iemand de prcieze maat? Hopelijk kan iemand mij helpen met deze moeilijke vragen. Ik zal nog eens goed na denken hoe ik dat het beste kan tekenen. Groeten Pyro-Brad :)
 10. pyro-brad

  Quickmatch Machine

  Het is nu laat ik moet afsluiten Ik lees je bericht morgen nog eens goed door want kan het nu even niet allemaal snel op een rijtje zetten Maar hartstikke bedankt Groeten Pyro-Brad :)
 11. pyro-brad

  Quickmatch Machine

  Als Dit niet hier hoort dan verwijder het maar! Ik heb een vraag ik zou graag een quickmatch machine willen maken. Ik heb al gezocht maar kan het nergens vinden. Mocht het toch ergens staan kaniemand mij dat dan A.U.B zeggen. Ik heb er een filmpje over gezien en wel deze: Het enigste wat ik niet snap is het gedeelte bij het lijm kraantje - Hoe word dat papier zo mooi om het lont gevouwen. - Waar komt precies de lijm op de papier strook terecht. Wat ik weet is dat er 2 papier stroken daar naar binnen gaan. en dat er lijm op de papier strook word toegevoegd maar voor de rest weet ik het niet. oh ja. wat ik nog meer weet is dat het een super mooi eind resultaat is Heeft iemand hier ervaring mee ? Groeten Pyro-Brad :)
 12. pyro-brad

  Droogkast

  Ik zie dat dat niet is gebeurd (van de buiten kant te zien). Je moet de kabels nog even vast zetten @ Keesthemad Het is eigenlijk onzin wat jij verteld want als zij ontdekken dat je met vuurwerk hebt liggen spelen dan krijg je zowie zo niks van de versekering terug. PS dit is niet om je af te zeiken ! groeten Pyro-Brad :)
 13. pyro-brad

  Visco machine

  Ja graag, want ik wil er zelf ook wel eentje maken. Maar ik snap er bijna niks van hoe dat ding werkt. Dus misschien kom ik er wel ehter met dat knex ding. Groeten Pyro-Brad :)
 14. pyro-brad

  Keukenzout

  ff off-topic hoe krijg je dan nou eigenlijk Natrim weer uit Na met Electrolyse dat weet ik wel. dat heb ik gedaan maar wat er gebeurde aan de ene kant kwamen er bubbeltjes dat is de chloor die weg gaat. Onder tussen word het water troebel en komt er op eens allemaal rotzooi in sorry als dit hier helemaal verkeert staat dan verwijder het maar weer ;)
 15. pyro-brad

  Fonteinen

  oke sorry dat was een beetje dom maar dan weet ik het nog niet zeker wat ie bedoelt met 40 gram kruit. 40 gram Black Powder of nog andere chemicalien er bij.
×