Jump to content
PyroForum.nl

Unknown

Gebruikers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Unknown's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Bedankt voor de reactie. Ik ga het dadelijk meteen persen en vanavond testen en het filmen. Als dit een leuk effect geeft zal ik het ook even posten. Groeten Bas.
  2. Beste mensen, Ik heb een vraagje en ik hoop dat ik hier goed zit. Ik heb overal gezocht naar deze vraag: heeft messing enig effect als je dit door je star compo heen mixt? Groeten Bas.
  3. Ik heb vandaag ongeveer 300 gram silver stars gemaakt (TT+10% AL) en ook nog een kilo tt stars gerold maar de stars zijn niet allemaal even groot. groetjes Bas
  4. Bedankt voor het warme ontvangst. Groetjes Bas.
  5. Ik heb vanavond ook iets op de planning, namelijk een 3'' tigertail shell. Dit zal dan ook mijn eerste device zijn wat ik op dit forum post, tenminste als ik mijn camera weer aan de praat krijg. Groetjes Bas.
  6. Ik had nog niet geregistreerd omdat ik in eerste instantie heel veel wilde gaan lezen. Maar daar is veel verandering in gekomen nadat ik had geprobeerd om een raketje te maken.
  7. Hallo ik ben Bas, Ik lees al ongeveer 1,5 jaar op dit forum en ik vond het wel tijd om mezelf voor te stellen. Ik ben 17 jaar, ik ben net begonnen met mijn eerste jaar ict opleiding. Ik heb ook veel interesse in pyrotechniek. Ik heb al best wat ervaring met het maken van verschillende devices zoals blackpowder raketten met payload tot 3'' en verder heb ik ook al een behoorlijk aantal shells succesvol de lucht in geschoten. Verder hoop ik nog veel bij te leren over andere onderwerpen in de pyrotechniek. Ik zal over ongeveer een weekje een aantal foto's posten van wat devices. groetjes Bas.
×
×
  • Create New...