Jump to content
PyroForum.nl

stan68

Gebruikers
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

 1. Vandaar dat ik ook geen secondelijm wil gebruiken, omdat ik niet zeker weet of waarmee deze lijn kan reageren. :)
 2. Hoi hans, zelf maak ik sinds kort gebruik van hotglue, hete lijm met een lijnpistool. Droogt lekker snel, alleen ff oppassen met de hete punt van het lijmpistool. Goedkoop en effectief!
 3. stan68

  Dutch-Pyro.nl

  Ja heren ik heb het bericht ondertussen ook gezien op de website, en heb ook reactie gehad op mijn email in dezelfde strekking als de melding op de site. Ik hoop niet dat we ons geld kwijt zijn :)
 4. stan68

  Dutch-Pyro.nl

  Heb hier 3 weken geleden een bestelling gedaan, betaald en totaal niets meer vernomen. Terwijl artikel gewoon op voorraad is. Meerdere malen contact gezocht via de mail, maar totaal geen reactie. Beetje jammer. Ik ben benieuwd of ik het product ooit nog ga zien. Op de site staat vermeld, voor 15:00 besteld,de volgende dag bezorgt?...klopt dus niets van....zoek het adres maar eens op op google maps.....
 5. stan68

  Lijmpistool vs houtlijm

  De goedkope was uitverkocht, dus ben voor deze gegaan.
 6. stan68

  Lijmpistool vs houtlijm

  Bedankt Jason voor de tip, ga ik hem gewoon nog halen! Ik laat weten wat ik ervan vind
 7. stan68

  Cannonfuse database.

  Oude tpoic maar bedankt voor het delen Lontje.
 8. stan68

  Greetings

  Welkom lucide
 9. stan68

  Lijmpistool vs houtlijm

  Bedankt rocketiervoor je uitgebreide reactie!Houtlijm met water voor het rollen van hulzen kende ik nog niet,maar thnx voor de goede tip. .......en ja ik heb een bezoekje gebracht aan de action Vanhout bedankt voor je reactie! Weer wat meer te weten gekomen over lijm. :huh:
 10. stan68

  "Gewonden door explosief aan flitspaal"

  Hoedan ook, ik hoop dat de daders gepakt worden! ....geen goed woord over zon belachelijke aktie
 11. stan68

  Lijmpistool vs houtlijm

  Hallo allemaal, Tot op heden heb ik mijn devices altijd vastgezet met houtlijm ipv een lijmpistool. Dit omdat de gebruikte lijm van een lijmpistool erg heet is. Er is reeds een topic over lijmpistolen maar is wat oud. Vandaar mijn vraag wat de veiligste keuze is voor het gebruik van lijm, lijmpistool of toch houtlijm? Ik ben erg benieuwd naar de redenen waarom men een hete lijm gebruikt tov (koude) houtlijm. Van de week kwam ik nl een heel goedkoop lijmpistool tegen van 1.69!!!!! Met 3 a 4 patronen. Dit is vele malen goedkoper dan mijn gebruikte houtlijm en vroeg me af of dit een veilig alternatief is. Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Groeten :)
 12. stan68

  Enorm grote pdf over scheidingsmethode

  Bedankt hardbassbv voor het delen! :)
 13. stan68

  Slowmotion Vuurwerk

  Het is alweer een oude post Weirdo, maar noem hem dan maar een goude oude, want ik kende het filmpje nog niet maar vond hem zeer de mooite waard! Bedankt voor delen!
×