Jump to content
PyroForum.nl

Somebody

Gebruikers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Somebody's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Heeft iemand ervaring met bestellen bij deze site?
  2. Somebody

    Crossette tools

    In dat gaatje word een stukje lont geplaatst. Omdat flash vaak niet optijd ontsteekt schiet dit lontje een vlam doordie hele kamer heen. Zonder dat lontje gaan ze blijkbaar erg vaak jetten, wat betekent dat ze gewoon wegschieten als die flash aangaat. Blijkt nogal moeilijk te zijn om crossettes echt goed te laten werken, vooral de kleinere, maar ben er zelf nog nooit mee bezig geweest.
  3. Het is nog wel een beetje een test versie. Maar die andere link is offline omdat dat door iemand anders werd gehost, die dat niet meer wou of gewoon niet betaald heeft.
  4. Dat was de beta versie. Als alles doorgaat word er binnenkort weer geupdate. Die site is offline gegaan doordat hij gehost word door iemand die nu weinig meer aan pyro doet, of iig online niets meer laat merken. De database is nu hier te zien: www.pyrodb.org
  5. Zelf heb ik vroeger wel eens geexperimenteerd met strijkkopjes. Mijne waren gebonden met NC, dit droogt snel door de aceton als oplosmiddel en ze werden waterbestendig, ze werkten iig nog prima terwijl ze nat waren. Als je een strijkvlakje gebruikt van een lucifer doosje werkt zowat elke compositie met KClO3 wel, geen zwavel of sulfide nodig. Oude foto nog; http://i11[ GEBRUIK MAKEN VAN PHOTOBUCKET IS NIET MOGELIJK, UPLOAD AFBEELDINGEN DIRECT OP HET FORUM ]albums/a181/som...niter-smoke.jpg Volgens mij was dit een vertraagde versie van chloraat whistle, brande wel erg agressief en stond haast al aan waneer je het alleen al aanraakte met het strijkvlakje. Granaten werken btw met een slaghoedje en een stuk lont...
  6. Ah, de beta versie. Hier hebben we met meerdere pyro's aan gewerkt, alleen zijn door verschillende redenen de 2 belangijkste mensen die hieraan hebben gewerkt, namelijk Frozentech en Alany amper meer online te vinden en met pyro bezig. De bedoeling was dat elke comp ook een foto en filmpje zou krijgen, maar hier is nog niets van gekomen. Wel heeft Alany wel zin om hiermee verder te gaan, dus word hopelijk binnenkort uitgebreid . Wel zitten voor zover ik weet alle andere internet compositie databases er in verwerkt en meerdere pyroboeken.
  7. 19, Nl en ja van #pyrotechnics.
  8. Hoi, Ik ben dus Somebody, ben actief op andere fora onder vergelijkbare of andere nicknames. Laatste keer dat ik hier keek ging zowat alles alleen over rookbommen, nu lijkt het toch beter en zie ik een redelijk aantal bekenden van andere fora hier ook actief. Tijd dus om mijzelf eens aan te melden. Heb altijd al een passie gehad voor vuurwerk en wat er maar mee te maken heeft. Ben als kewl begonnen met vuurwerk openprutsen zoals vele tussen ons waarschijnlijk. Laatste 5jaar ongeveer is dat verschoven naar 'echte' pyro. Groeten, Some.
×
×
  • Create New...