Jump to content
PyroForum.nl

Robbermans

Inactive
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Robbermans's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ik ben al een paar uur wakker. Ik ga zo mijn rooster ophalen bij school MvG
  2. Robbermans

    Instant ijs

    Erg grappig hoe dat werkt. Is het eetbaar? MvG
  3. Waar heb je de stok van gemaakt en hoe merk je dat je pijl in balans is? (Het zijn misscien domme vragen maar ik ben een beginner ). Mooie pijl! Post aangepast, overmatig gebruik van leestekens is niet nodig. Vermelden dat je een beginner bent is ook niet nodig. Geen enkele vraag is dom, enkel leerzaam. Wat je wel ten alle tijden kan doen voor een vraag te stellen is het gebruik van de zoekmachine. Richard
  4. Mooie knal. Ook een leuke plek om het af te steken met zo weinig huizen enzo. Erg handig . Wat waren die fluitende dingetjes die na de knal kwamen in het eerste filmpje?. MvG.
  5. Mijn eerste moment met zelfgemaakt vuurwerk afsteken weet ik nog goed. Mijn broer had een raket gemaakt van een wc-rol met vinnen en een punt. Er zat KNO3 in en toen we de raket aanstaken zagen we eerst een grote rookwolk en toen klapte de onderkant eruit en vloog hij zo'n 50 meter hoog en 100 meter ver. Het was echt cool om te zien hoe zoiets ging. Een tweede moment kan er ook nog wel bij . We gingen een vuurpijl maken met KNO3 erin. We hadden een huls gemaakt en die heel goed gespiked. Met tape hadden we er een stokje aangedaan. We keken niet eens of de pijl wel in balans was en liepen naar een gasveld bij ons in de buurt. De pijl schoot heel hard omhoog en klapte op zo'n 10 meter hoogte. WOW dachten we toen. en toen zijn we nog verder gegaan met nieuwe dingen. Wat er precies allemaal in die pijlen zat weet ik niet . Maar het was HEEL cool om te zien. MvG.
  6. Het lijkt me erg leuk om een meeting te hebben maar ik woon in nederland en sommige mensen wonen in belgië. Ik vind het een goed idee om naar Noordwijk te gaan MvG.
  7. Mooi geluid. Ik heb ook wel zin om te beginnen met wat leuke dingen. alleen duurt dat nog even. Jammer van je camera maar het is ff niet anders. zeker een mooi geluid. MvG.
  8. Bedankt voor alle leuke reacties nogmaals. Veiligheid is bij ons ook van groot belang. We hebben ook eerst mondkapjes en handschoenen gekocht. ook hebben wij een elektrische koffiemolen en een thee/koffiezeefje. We zijn nog hard bezig met voorbereidingen voor wat leuke dingen. We hopen dan ook snel fotos en filmpjes te posten van onze eerste kleine creaties en willen dan ook steeds grotere en betere dingen gaan maken en hopen ook handige tips te krijgen. Mvg.
  9. Ik zal proberen om me aan zo veel mogelijk regels te houden. Mijn broer zit hier ook en die geeft me tips als ik post. (deze heb ik alleen geschreven). Hij vertelde ook waarom je/u waarschijnlijk in een slechte bui bent. En veel succes met het regelen enz. op dit forum. MvG.
  10. Bedankt voor alle leuke reacties. HE wil ik helemaal niet gaan doen. Dat vind ik te gevaarlijk. Mijn broer is 16 en heeft al best wat leuke dingen gemaakt. (een raketje,vuurpijlen,fontijnen,kleine knallers etc.) MvG. EDIT: Ik woon trouwens in Nederland.
  11. Robbermans

    ik ben...

    Ik ben Robbermans. Ik ben 13 jaar en gek op vuurwerk. Ik heb nog niet veel ervaring en hoop daarom een hoop te leren op dit forum. De ervaring die ik wel heb : Ik heb mijn broer geholpen met mengen van chems waarbij hij uitlegde wat welke stof deed in de compositie. MvG
×
×
  • Create New...