Jump to content
PyroForum.nl

pyromanics14

Gebruikers
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pyromanics14

 1. pyromanics14

  Ff voorstellen, Ik ben Max

  Heey, ik ben Max. Ik ben amateur alchemist, 15jarige uit Noordholland. Ik ben zo iemand die alles graag uitprobeert. (maar wel veilig hoor) Nog niet veel verder gekomen dan buskruit, flashpowder en Rookbommen. Zelf al wat leuke knallers gemaakt. Ik sta open voor elke tip en vraag. Als jullie nog tips hebben voor leuke dingen, hoor ik ze dus graag! Mvg, Pyromanics14 PS: in Frankrijk t/m 30juli, daarom minder actief op het forum.
 2. pyromanics14

  Ammoniumnitraat

  Ik zou het gewoon kopen als ik jou was. Volges mij krijg je bijna nooit een goiede kwaliteit als je het zelf maakt, Ligt er aan wat je ermee wil doen natuurlijk.. Wat wou je er eigelijk mee gaan doen? Of heb ik daar overheen gelezen? Benzine + ammoniumnitraat = ANFO. Dat is een explosief goedje, makkelijk te maken, hevige explosies. Mvg, Max
 3. pyromanics14

  Aceton + Piepschuim (Polystyreen)

  Kheb een tijdje geleden ook eens piepschuim in benzine opgelost, daarna een dun laagje spiritus er door heen gemixt. Nadat ik het had aangestoken, na zo'n 5minuten branden, heb ik het uitgeblazen en met een satestokje er in geroerd. Resultaat: na minder dan 10seconden kreeg ik het satestokje er niet meer uit, ik hield een raar keihard groen spulletje over DAT is pas 1secondenlijm!!!
×