Jump to content
PyroForum.nl

Mufasa

Gebruikers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1.045 profile views

Mufasa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Op het internet of op dit forum vind ik niet het antwoord op de vraag of er een eventuele reactie kan ontstaan tussen KCLO4, suiker, citroensap en G.D.
  2. Thnx pdfbq! Aan jouw reactie heb ik wat. Sorry dat mijn eigen idee in jullie opzicht gelijk tussen de pijpbommen en andere k3wle dingen past. Het is inderdaad waar dat men ook naar je aantal posts kijkt. Dan jan en alleman dat nu wel keihard gaan ontkennen alleen ik weet wel beter dat dat (misschien soms wat onbewust) wel meespeelt. Ik zal eens kijken hoe je bermuda's vouwt, iemand nog andere ideeën voor veilig knallen met flash? (of mag dat in dit topic weer niet gevraagd worden?)
  3. Oke bedankt jongens. Maar omdat de suikerklapper helemaal nieuw is voor de mensen dacht ik het is wel een nieuw topic waard. En ook omdat het nieuw is, moest ik wel even vertellen hoe het inelkaar steekt. Ik legde het idee zo zo uit, zodat ik een zo goed mogelijk antwoord op mijn vraag kon krijgen. Kan ik ooit nog antwoord op mijn vraag krijgen?
  4. Ik heb onlangs een topic geopend over de "suikerklapper". Ik stelde hier de vraag of deze manier van knallen wel helemaal veilig is. Nu is er in no-time een slotje opgezet zonder ergens een reden daarvoor te noemen. Ik lees hier genoeg topics waarin zogenaamde pyro's vragen met hoeveel flash ze een tertiair explosief als ANFO kunnen ontsteken, en deze krijgen gek genoeg wel een antwoord. Ik ben hier nieuw en zou graag willen weten waarom er op mijn eerste topic een slotje werd gezet. Mufasa
×
×
  • Create New...