Jump to content
PyroForum.nl

myron

Gebruikers
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

myron's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. myron

  Bombettes

  En als ik nou geen rising tail wil gebruiken , Is het dan aan te raden om het met timefuse te doen of gewoon visco primed in mp.
 2. myron

  Bombettes

  Ik heb even de tijd genomen en alles doorgelezen en ben er heel wat wijzer van geworden. Nu heb ik nog een vraagje gebruiken jullie visco als vertraging?
 3. myron

  Bombettes

  Ik zat laatst te denken en ik bedacht me dat er eigenlijk helemaal geen complete tut over het maken van bombette's is. Ik zelf ben heel lang bezig geweest met het maken van shells. Bombette's trekken meer mijn aandacht. Ik kan niet uit het forum opmaken hoe het nou precies allemaal werkt. De gehele opbouw van de bombette is een vraag voor mij, De eindstoppen, het doorlonten van de verschillende lanceerbuizen , hoeveel speling de bombette nodig heeft in de lanceerbuis enzovoort. Ik zoek een leuk en uitdagende tut over de gehele opbouw van zowel bombette als cake om hier mee aan de slag te kunnen. Spendeer a.u.b. iets meer tijd aan de opmaak van jouw post. Een apostrof is niet hetzelfde als een komma. Tussen elke zin een witregel laten verhoogt de leesbaarheid ook niet echt. Daarbij lijkt dat laatste heel hard op vragen om spoonfeeding. (Prophet)
 4. Dag beste leden, Ik ben van plan een 3inch shell te maken, Maar het volgende gebeurde: Ik doe een test op mijn chems en begin met KNO3 Als ik probeer het KNO3 te laten ontbranden brand het helemaal niet, Als ik het meng met (S) dan wel en dan blijven er witte brokken over iemand een idee wat dit is ? Grtz myron
 5. ik heb een vraag met wat kan ik deze sterren coaten C6, C8, Tiger Tail, Willow als ik op pyrowiki kijk dan staat dat ik ze niet met bp kan coaten alvast bedankt sorry voor mijn slechte schrijfwerk heb dyslectici
×
×
 • Create New...