Jump to content
PyroForum.nl

Boerepummel

Gebruikers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Boerepummel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nou ik heb net weer een test gedaan, ik denk inderdaad dat ik Te ongeduldig ben geweest want nu brand het stukke sneller! De knikkers doen mooi hun werk:D
  2. Vanochtend even wat zitten proberen en heb nu een molen met de goede snelheid:) Dus vandaag gaat hij wat uurtjes draaien. Nee een grote ventilator zit genoeg kracht in.
  3. Ja ongeveer 2 uur. Ik gebruik een ventilator motor met een kleine v snaar als aandrijfband.. zou dit mischien het probleem zijn? Dat die mischien Te veel grip heeft?
  4. Nou na eindelijk alle chems bij elkaar te hebben gekregen en mijn balmill te hebben gemaakt ben ik begonnen met millen nadat ik de juiste verhoudingen had gewogen etc. Maar dan.. ik ging net een test doen om te kijken of het werkte.. maar alleen als ik het op een hete luchifer(sorry van de spelling) gooi dan brand het aardig.. Zou dit kunnen dat mijn Koggelmolen niet goed genoeg maalt? Ik heb zelf het idee dat hij te snel ronddraait waardoor mijn knikkers een soort centrifuge in gaan.. kan dit kloppen? Nogmaals excuses van de spelling!
  5. Boerepummel

    Meeting

    Dit forum word ook door de overheid gelezen;) even kleine waarschuwing;)
  6. Nou ik ben ook goed dislecties.. ze zijn er op de middelbaren school pas achter gekomen dat ik het had, op de basisschool werd mij idd ook het LAAGSTE van het laagste aangeraden. Gelukkig heb ik me cito toets heel goed gemaakt en heb ook met 3 vingers in mijn neus mijn diploma op de middelbareschool gehaalt. Het 1nige probleem waar ik me echt letterlijk dood voor schaam is mijn handschrift:O! Als je mij en mijn broertje van 9 dezelfde zin laat schrijven zou je met moeite mij der uit kennen halen!
  7. Boerepummel

    Zwavel

    hahaha ja was al op internet bezig, maar ik bedoel omdat hier telkens word gesproken over de apotheek, ik heb even een vraag... welke van deze moet ik hebben voor de Pyrotechniek? Zuivere vorm van Zwavel in poedervorm of granulaat ????? groetjes
  8. Boerepummel

    Zwavel

    Ik weet dat dit een oud topic is... Maar ik ben net bij de Apotheek geweest en zij vertelde mij dat dat bijna geen van de apotheekers te verkrijgen is. Dit komt omder zij zelf geen medicatie meer maaken maar alles geleverd krijgen. Boerepummel
  9. HAhahahaha! iedereen heeft hier Dyslexie!hahahahaha! En mij mag je gerust interviewen(gaan al gelijk van die rot woorden om te spellen gebruiken:P) maar dan moet je maar ff gilletje geven:) P.s. frans is voor dyslecten een makkelijke taal dus dat kan wel kloppen dat je daar een 8 voor staat:P, ik stond zelf (tot ik het ging laten vallen, een 7,6. Engels daarin tegen is een hele moeilijke taal voor mensen met dyslexie, spreken en verstaan zijn daarintegen over het algemeen wel weer hele sterken punten bij mensen met dyslexie.
  10. hahahah:P nou bij mij heeft het temaken met het zuurstofgehalte bij mijn geboorte:) maar als je er nog dingen over moet weten? over het algemeen zijn het zaken waar volgens de regels niet over gepraat mag worden, maar ik heb niet kruit uit een rotje gehaalt en er zelf een "rotje"van gemaakt om het maar even zo te zeggen:)
  11. Hey iedereen! Ik ben(nickname) Boerepummel, ben 17 jaar en heb al aardig wat geëxperimenteerd met Pyrozaken. Omdat ik nu serieuzer en moeilijkere dingen wil gaan proberen ben ik gaan zoeken en kwam bij dit forum uit. Ik vind het een erg goed informatief forum en de leden lijken mij erg vriendelijk dus ik dacht "DAAR HOOR IK BIJ!!" dus vandaar mijn registratie! Ook wil ik alvast mijn excuses maken voor eventuele spellings fouten die in dit bericht zitten en mogenlijk in mijn volgende posts komen, maar ik heb Dyslexie dus vandaar!(hoop dat het jullie niet teveel stoort)(en dat het niet onder de regel betreft spelling valt!) Groetjes, Boerepummel
×
×
  • Create New...