Jump to content
PyroForum.nl

pyronation

Gebruikers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

pyronation's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Je bent gek niet egt de gemakelijkste stoffen om te krijgen want je kunt het ook gebruiken voor bommen enzo. Vertel mij waar eens je kno3 ik woon 200m van de belgische grens af dus dat zou wel kunnen. *zucht* en weer een 12 jarige met een maandje warning. T.
  2. Rustig!!!! ik probeer alleen maar te helpen nouu zeg. Vertel jij maar eens waar een 12 jarige zonder paypal of internetbankier rekening kno3 kan kopen vertel me dat maar eens. Ik ben heel benieuwd
  3. Sorry mischien is het al gepost maar ik had ff niet de tijd om alle...!! 12 pagina's te gaan lezen. Het probleem is bij sommige mensen die kno3 proberen te maken is: Dat het lo-salt niet helemaal in koud water kan oplossen en vooral omdat de nh4no3 het water nog kouder maakt. Dus daarom kun je beter deze formule gebruiken: Kaliumnitraat maken: Los 340 gram kalkammonsalpeter op in 500ml kokend water en los 223.5g lo-salt op in 500ml kokend water. Filter de KAS oplossing in een koffie filter en gooi de resten in de koffiefilter weg doe 2 de oplossingen bij elkaar daarna 10 min goed!! roeren en het zet daarna in de vriezer. Na ongeveer 1 dag liggen er witten kristallen op de bodem filter deze eruit. je zult nu 66% kno3 en 33% nano3 hebben natriumnitraat wordt ook gebruikt in buskruit dus dat is niet erg als je het maar droog en luchtdicht opslaat. ik hoop dat dit helpt voor somige mensen
  4. @Lootens Ik weet welke machine jij bedoelt, maar deze is voor NIET makkelijk te maken dit is zeer ingewikkeld en bijna onmogelijk. Ik heb het geprobeert na te maken zonder enig schema en mijn probleem was. Ik kon de schijven niet laten draaien los van de vicso die door het midden gaan. Dus btw geen kn'ex machine proberen veeeeel te onhandig en ingewikkeld ik gebruik gewoon een beetje multiplex en karton alleen moet ik nog een fijn schema maken.
  5. ik doe altijd flink wat kranten in een metalen oude pan want er komt alleen maar heel fijn houtskool vanaf wat perfect werkt in BP. en ik hoef niet; het bos in te rennen met een bijl voor hout wat altijd nat is. ilegaal bomen te hakken. geen speciale houtskool machine bak iets te maken. geen speciale kogelmolen nodig om er poeder van te maken. geen as te verwijderen. en er is ook geen verschill tussen wilgen houtskool dat ik had gekocht ergens het krantenhoutskool brandde even goed.
×
×
  • Create New...