Jump to content
PyroForum.nl

pyrotech21

Gebruikers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

pyrotech21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Beste mensen, ik heb hier nog een aantal liter zwavelzuur staan, prachtig 96%. Dit staat hier echter al een paar jaar, en de inhoud van de fles is donker geworden. Echt goede donkergrijs. Ik denk dat het nu een jaar of 4-5 oud is. Iemand tips wat er mee te doen? Gaat het mee met de chemokar, of is het nog bruikbaar?
  2. Vredespijp heb ik ook vrede mee. Wat ik mij nog wel afvraag: zijn er veel mensen uit de provincie Groningen hier aanwezig?
  3. Janus, ik kan me eigenlijk wel vinden in jouw laatste reactie, en ik begrijp nu voor een deel jouw eerste reactie ook wel. Ik werd even tegen mijn (grote) ego gestoten door het gebruik van louter hoofdletters in de eerste regel. Nu is er wel een verschil in het vragen naar hulzen of chemicaliën, vind ik tenminste. Ik begrijp dat men mij hier niet kent, en mij daardoor niet vertrouwd. Ik beloof daarom hierbij plechtig dat ik mij als een eerwaardig lid zal gedragen. Zullen we de spreekwoordelijke strijdbijl weer onder de grond proppen? Als er anderen zijn met vragen: stel ze gerust.
  4. Ik vind het leuk dat ik een lieve reactie krijg. Ik mag het assortiment van een webshop met 44 artikelen toch gewoon aan de magere kant noemen? Ik ben blij dat de bron er is, laat dat duidelijk zijn, maar ik had het niet erg gevonden als er meer producten op zouden staan. Voor het eerste deel van jouw alinea: zie mijn reactie hier boven. Voor het tweede deel: waarom iemand gelijk wantrouwen? 2de alinea: mag ik niet aangeven waar de komende tijd mijn aandacht naar uitgaat? 3de alinea: eindelijk, redelijkheid. Ik vind het hier nu al fantastisch ( ), en daarom hoop ik nog lang te blijven hangen. En misschien zelfs wel anderen helpen en mijn dankbaarheid tonen. -x-
  5. pyrotech21

    Rode fakkel

    Het is een late reactie, maar: als je de huls eerst laat weken in een boorzuur-oplossing zal hij minder snel vlamvatten.
  6. Hmm, niet heel erg uitgebreid assortiment, maar toch maar even een kleine order geplaatst. Dit is zeker een site van een forum member? Als iemand toevallig nog wat visco heeft liggen waar hij/zij vanaf wil, kun je me altijd PM'en. :o
  7. In ieder geval niet in de aankomende tijd. Wil me nu alleen nog even bezighouden met pyro. Heeft iemand toevallig nog een goede bron voor hulzen in NL? Heb al mijn chems bewaard maar mijn hulzen weg gedaan.
  8. pyrotech21

    Pyrotech

    Hallo mensen, ik zal mijzelf even voorstellen: ik ben Pyrotech, woon in het noorden van Nederland. De afgelopen 2,5 jaar heb ik mij nauwelijks bezig gehouden met pyrotechniek. Voor die tijd heb ik er met veel plezier veel tijd aan besteed. Voorheen was ik altijd lid bij chemixtry, maar ik kwam er laatst achter dat die site helaas niet meer bestaat. Ik ga me nu niet meer met heel veel dingen bezig houden op het gebied van pyrotechniek. Eigenlijk alleen mijn oude knallers en raketten. Ik heb ervaring met starmines, raketten, payloads, fonteinen, knallers, HE's.
×
×
  • Create New...