Jump to content
PyroForum.nl

freaky8

Gebruikers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

freaky8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. freaky8

    Klaphamer

    maar is er dan niemand op deze wereld die het voor mij wil maken. Of het mij zou willen leren ?
  2. freaky8

    Klaphamer

    one-liners???? Pjee's post???
  3. freaky8

    Klaphamer

    oke interresante informatie, maar ik ben geen chemikus, ik doe opleiding werktuigbouwkunde en hier dus echt geen verstand van, hehe. Om het zelf te maken lijkt me nogal zeeeer moeilijk mja als iemand me het kan uitleggen zou ik het zeer op prijs stellen. Of als u het zelf wilt maken, zouden wij dat voor een leuk prijsje wel van u willen kopen Mja zoals ik al zei, wij hebben verderz geen ervaring met deze stoffen, het gebruiken of het produceren ervan. Weet iemand dan bijvoorbeeld ook waar we dit kunnen aanschaffen of eventueel kunnen produceren? mvg. freak!
  4. freaky8

    Klaphamer

    oke,, dus als ik het begrijp dan zijn er dus ook wel andere alternatieven (veilige) die je dan wel kan gebruiken. Want dat spul wat we eerst in gedachten hadden laat ik wel voorbij me vliegen na die verhalen etc... Als het veiliger kan, ga je natuurlijk voor die optie Hoe zit het dan met die mengsels van KClO4, zijn die vertrouwelijk (veiliger) en beetje makkelijk aan te schaffen en/of te kopen.
  5. freaky8

    Klaphamer

    Hallo, Wij hebben dus contact met die man gehad van (klaphamer.nl) en hebben nu zelf eentje gemaakt. Maar nu we de klaphamer af hebben mailde de beste man opeens dat hij het knalpoeder niet meer heeft. Nou hebben wij dus een klaphamer voor niks gemaakt, en dus wou ik hier dus ffe informeren of we dit poeder zelf ook kunnen maken/samenstellen of ergens kunnen kopen maakt ons niet uit waar weg. Zover ik weet bestaat het uit kaliumchloraat en zwavel zei de man, maar verderzz....? want wij willen met oud en nieuw wel graag ffe knalle (zie foto's)
×
×
  • Create New...