Jump to content
PyroForum.nl

nitraatje

Inactive
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

nitraatje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Off topic: ok, thx voor de tips. Ik zal ff verder zoeken. was wel handig geweest als jullie ff links hadden gegeven. @dieselpower: nee, ik wil geen vuurpijl voor nieuwjaar de lucht in krijgen. Na nieuwjaar is ook goed, als het maar snel is Ik verveel me de laatste tijd gewoon een beetje, snappie? tijd voor een nieuwe (explosieve) hobby!
  2. ziet er goed uit!!! gaan lekker hoog, (andere filmpjes) maar ok, dit is alleen de voortstuwing, kan iemand mij vertellen hoe je zorgt dat de payload die hierboven zit ook ontbrandt? Gewoon een lontje van dit ding naar de payload lijkt mij niet helemaal de manier. Hoe kom je trouwens aan lontjes, gewoon uit andere vuurpijlen rukken?
  3. aha, jij hebt ook gepost, thx. Ik had alleen timberman's reactie gelezen. Ik dacht dat je nog helemaal een buisje ofzo er in moest gaan zetten. je moet gewoon een gaatje boren.
  4. kan iemand mij misschien uitleggen hoe je nozzles maakt? Ik wil mijn eerste vuurpijl gaan maken met KNO3/suiker 2/1 (nog ff zonder payload) mijn idee van een vuurpijl: ronde koker aan beide kanten afgesloten, met daarin KNO3 en suiker. Nou lees ik ergens in een ander topic dat je daar dan nog een nozzle aan moet maken. Hoe moet dit? ja, ik ben net nieuw (1e dag)
×
×
  • Create New...