Jump to content
PyroForum.nl

necromorbid

Inactive
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

necromorbid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ik heb zelf ook twee airsoftguns, gekocht in duitsland en die zijn zonder probleemen naar nederland verzonden. http://i268[ GEBRUIK MAKEN VAN PHOTOBUCKET IS NIET MOGELIJK, UPLOAD AFBEELDINGEN DIRECT OP HET FORUM ]albums/jj26/ne...id/SSL20002.jpg Mijn Ak-47 AEG http://i268[ GEBRUIK MAKEN VAN PHOTOBUCKET IS NIET MOGELIJK, UPLOAD AFBEELDINGEN DIRECT OP HET FORUM ]albums/jj26/ne...id/SSL20005.jpg Mijn Worrior1 L96 Sniper Rifle OK het is erg off topic maar ik kon het niet laten om mijn guns even te showen. :D
  2. Dank je Sobrero Ik ben een of andere uitzondering. De opleiding die ik zou gaan doen zit vol en ik heb al een TL diploma.
  3. Hallo ik ben Sam, ik ben 16 jaar oud. Op dit moment doe ik HAVO maar binnekort ga ik werken ipv school. Ik heb al wel wat verstand van Pyro, ik ben sins een maand of twee echt wat vuurwerk aan het maken. En daarvoor heb ik een maand of vier veel info gelezen en heb ik het forum flink doorgelezen. Ik ben nu bezig met het maken van een Ball Mill. Mijn hobby's zijn vuurwerk maken natuurlijk, skateboarden, airsoft en muziek luisteren (Punk, Metal). M.V.G Sam :rolleyes:
×
×
  • Create New...