Jump to content
PyroForum.nl

Veers

Gebruikers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Veers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Veers

    Mini-rookbom

    lol steek een kleur potlood aan en je hebt je rookbom, maar stinkt enorm en ik weet niet waar de rook uit bestaat. Het ruikt in iedergeval giftig.
  2. Veers

    KAS-SUIKER ROOKBOMMEN

    Heya, Ik ben op het moment bezig met zo'n rookbom te maken, maar ik weet niet precies hoe het nouw werkt. Kan iemand dat mij uitleggen? Is het nouw een exo of endotherme reactie? TY voor je tijd ^^
  3. Ja Idd, ik had mij vergist ^^. Btw, over die prijs. Ik denk dat er niet echt een super prijs ofzo moet zijn of helemaal geen. Ik bedoel wat voor prijs kan je dan geven? Mij maakt het niet zoveel uit, altans recepten om kno3 te maken uit normale producten in NL zou wel leuk zijn.
  4. euhm, ik kan dat zo veranderen en die gele vlek ding is een explosie altans vuur.
  5. Nouw, ik ben net member en het viel me meteen al op dat jullie nog geen logo hadden. Daarom heb ik er wel eentje voor jullie gemaakt als jullie het mooi vinden; http://www.z-rox.com/logo_pyro.jpg of http://www.z-rox.com/logo_pyro_2.jpg
  6. Mijn pa is zelf Scheikunde leraar geweest dus hij let wel op wat ik doe en wat ik maak, ik moet het altijd eerst aan mijn pa laten zien of het wel veilig is.
×
×
  • Create New...