Jump to content
PyroForum.nl

jensie91

Gebruikers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

jensie91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ik ga ook maar eens een keer beginnen met een stinkbom zoals die in de NixNut staat beschreven, om onze docenten eens een keer te plagen. Er staat echter dat je de pot met de aardappel(schillen), met pokon, onder water moet dichtdraaien. Wat is echter de dichtheid van pokon? Het kan namelijk zo zijn dat als de pokon lichter is dan water het niet meer in mijn pot met aardappelen zit als ik hem onder water duw. En kan ik de stinkbom gewoon op de verwarming laten cultiveren, in het volle licht, of moet het tegen licht en hoge temperaturen beschermt worden(Ik denk dat het op de verwarming best eens 40-45 graden kan worden)?
  2. ik ben 15, wordt eind juli 16.
  3. Ik heb inderdaad de regls al goed doorgelezen, al moet ik wel zeggen dat ik ze best streng vind. Nitrocellulose was ook mijn eerste keus HE, mede omdat het op de site van gamekeeper staat.
  4. Hoi allemaal, ik ben dus jensie91. Mijn echte naam is jens v. D.(Achternaam houd ik geheim om privacyredenen) en ik ben dus geboren in 1991. Ik heb nog vrijwel geen ervaring met explosieven of chemicaliën maar ik wil het heel graag leren! Mijn broer helpt me op het moment om chemisch te kunnen rekenen en al die andere basis dingen(Hij is 19 en studeert HBO biochemie) maar ik hoop hier ook veel te kunnen leren. Mijn ervaringen tot nu toe: sterretjes bommen maken(Lekker flauw, maarja), kruit uit flares halen en een soort brandbom van maken. Mijn volgende doelstellingen: een KAS-rookbom maken, mijn een eerste L.E. maken. Ik hoop ooit keer te kunnen werken met H.E's maar over het algemeen vind ik dat toch te gevaarlijk, het mag waarschijnlijk ook niet van mij moeder. Ik hoop dat dit een goede introductie is van mezelf, gr. jens.
×
×
  • Create New...