Jump to content
PyroForum.nl

Nsk

Gebruikers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nsk

  1. Hallo, Ik heb zelf paper tubes gemaakt van Kraft papier en de pijl is 100 mm, diameter 12 mm gat 5 mm, nozzle 15 mm boven en onderaan en is van klei. Methode rammen met een aluminium buis en als de tube vol is, dit boren tot het klei aan de andere kant.
  2. Hallo Pyro fans, Ik ben sinds kort bezig met vuurpijlen en had vandaag een pijl afgestoken. Alleen zoals te zien is op de video is er een explosie tussendoor en vervolgens vliegt te pijl verder. Ik heb de standaard compositie Meal powder gebruikt 75/15/10 KNO3/C/S. De pijl is 10 cm, diameter 12 mm gat 5 mm. Komt dit, omdat de pijl niet goed aangestampt is, door de compositie of het gat is niet groot genoeg? Nou is mijn vraag hoe kan ik dit voorkomen? VID-20180626-WA0003(0).mp4
  3. nee zeker niet. Heb je het wel in de kogelmolen gedaan en met alcohol geweekt?
  4. Nsk

    Ik ben nick

    Hallo Tyneman, Ja klopt, maar dan heb ik lekker de tijd om mooie producten te maken voor oud en nieuw.
  5. Nsk

    Ik ben nick

    Hallo Ik ben nick en ik ben hier, omdat ik meer wil leren over pyrotechniek en kwam op dit forum terecht tijdens mijn zoektocht naar composities voor buskruit. Ik ben ervan bewust dat het maken van vuurwerk illegaal is in Nederland, maar wil er toch mee experimenteren op een professionele wijze en kijken wat ik allemaal kan maken.
×
×
  • Create New...