Jump to content
PyroForum.nl

D-burn

Gebruikers
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. D-burn

  hallo

  de Nuclearwarheads komen pas over 1,5 jaar
 2. D-burn

  hallo

  wat vonken of iets dergelijk, voorloopig nog geen ontploffingen
 3. D-burn

  hallo

  Ik zal hem gebruiken de volgende keer . Met verder gaan bedoel ik hoger en met kleine effecten beginnen na een tijdje. Ik heb behoorlijk wat bouw pakketten van raketten in elkaar gezet en ze vervolgens met de fabriek,s motor gelanceerd, maar na een tijdje begon dat te vervelen. Ik wil meer zelf gaan doen.
 4. D-burn

  Rcandy CATO's

  Ik zelf gebruik altijd de gesmolten versie van R-candy, werkt bij mij altijd. Als ik ze wil bewaren doe ik ze altijd in een pot. Ik gebruik nu tijdelijk een houten nozzle want ik ben door mijn klei heen. Hout werkt opzich goed tot 50 meter hoogte met 64,6% kno3 KNO3 34,6% suiker en 0,8% Fe201 Fe2O3. Geedit: Rocketier. Graag even opletten aub. Ook hier geldt gebruik je "Shift" toets.
 5. D-burn

  hallo

  Heey iedereen. Ik ben D-burn. Ik ben al bekent met model raketjes, maar ik vind dat het geen uitdaging meer is. Dus ik wil een stapje verder gaan. Ik heb meerdere raketten met stok gelanceerd allemaal met succes. Ik begrijp de gevaren van pyro en aanvaard deze. Ik heb de laatste tijd een beetje te veel tijd over en heb het halve forum al doorgebladerd. Hierdoor heb ik al veel bijgeleerd en dat is eigenlijk ook mijn doel van deze aanmelding. gr D-burn
×