Jump to content
PyroForum.nl

Kamikaze

Gebruikers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Kamikaze's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ik heb even een korte vraag mbt rookbommen, en die stel ik hier maar omdat ik geen jaar oud topic wil bumpen. KNO3-suiker heb ik afgelopen jaarwisseling geprobeerd in 60/40 verhouding, maar als volgende stap zou ik deze rook willen kleuren. De dye hiervoor heb ik gevonden, maar in welke verhouding/ percentage moet het in de mix? Alvast bedankt!
  2. zelf motoren maken zie ik voor nu nog niet zitten. eerst even kijken of het hiermee bevalt, en een beetje klein oefenen enzo. mijn kennen verder dan bestaande producten en lonten is namelijk puur basis.
  3. Beste allemaal, Nu mijn vriendin weer lekker met de modelbouw-raket in de weer is, begon ik mij af te vragen of er met deze motortjes ook een beetje leuke vuurpijltjes te maken zijn? Het idee is om een paar kleine pijltjes te maken, vooral om bezig te zijn. Eventueel met een klein sier effect of iets dergelijks, maar dat is voor later een zorg. Ik dacht zelf om een doosje van 10 Weco motortjes te kopen, aangezien die lekker goedkoop zijn (~€1,40 per motor, muv D7-3). Maar dan komen de vragen: - Welk Weco motortje is het beste bruikbaar? (keuze uit A8-3, B4-0, B4-4, C6-0, C6-3, C6-5 en D7-3) - Welke maat stok (lengte, diameter) is een beetje reëel? Ik heb hier bij normale vuurpijlen nooit echt op gelet. - Eventueel andere dingen waar ik rekening mee moet houden? Alvast bedankt, Kamikaze
×
×
  • Create New...