Jump to content
PyroForum.nl

Viscolont

Gebruikers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Viscolont's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ja ik ga ook zeker even de forum regels doorlezen. Ik heb al een zooi topics gehad en zit veel leer momenten al tussen. Ja ik had gezocht naar wat webshops en ik was goedkoper dan die webshops in December. Omdat webshops in December 3x duurder zijn . Ik zag via deze site nog een shop die goedkoper was. Maarja het is een hobby en ik hoop met goede service wat klanten te kunnen helpen. Haha gestresseerd, excuus voor tikfout.
  2. Wauw gaaf gefilmd zeg hoe het van binnen in zijn werkt gaat. Voor mij is het nog een beetje hokus-pokus maar door zo een filmpje waar je precies kan zien wat er binnen zich afspeelt, weet je ook waar je rekening mee moet en kan houden. Dat het duits is, is niet erg ze hebben een mooi filmpje :)
  3. Wauw echt leuk om te zien. Ik had nooit gedacht dat je gemakkelijk de stuwkracht kon meten. Is er dan ook een formulier met de stuwkracht x het gewicht van het object? Ik ben nieuw hier en zit me hier en daar in te lezen.
  4. Viscolont

    En ik ben!

    Hallo ik ben Ton en ik hou mij al een tijdje bezig met het ontdekken dat vuurwerk rond December niet genoeg is maar dat ik het super vind om ook buiten die maand zelf kokertjes te maken en die proberen te lanceren. Het wilt al een aantal keer lukken, maar ik wil streven naar meer perfectie dat ik zeker weet bij een samenstelling dat het ook echt lukt en niet dat het weer 50/50 is. Ik heb zelf een winkeltje waar ik viscolont verkoop en zo ben ik ook een beetje in dit wereldje gerold! Mensen die misschien gestresseerd zijn: www.viscolontkopen.nl Ik ga me lekker inlezen op het forum en zal hier en daar een reactie geven! Groetjes Ton.
×
×
  • Create New...