Jump to content
PyroForum.nl

sacredrose

Gebruikers
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

sacredrose's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. ik denk dat je het beste kan kijken voor zaagsel bij bijvoorbeeld een dieren speciaal zaak en als je fijner zaagsel wil hebben moet je het vragen bij een houtzagerij. @50euro: ik heb die van mij gemaakt met een kogelventiel die ik op een goed passende buis heb gemaakt. heel fijn klep open en draad er door voor elektrische ontsteking. zakje met pulverone erin en dan een zakje met benzine omdat hij niet helemaal water dicht is. let wel op dat het zakje hier bij dus ook in brand vliegt en ergens neer zal komen!!!!
  2. Na het lezen van dit topic leek het me wel leuk om ook wel eens te proberen. Na wat gezocht te hebben ben ik er voor gegaan om klein te beginnen. Zie hier het resultaat: http://www.youtube.com/watch?v=0VODw6Ooe_U ik ga denk ik ook eens kijken naar de cremora. Maar dat horen jullie wel als het zover is.
  3. Ik zit met een klein probleempje. Ik heb een nieuwe ballmill moeten maken omdat ik mijn vorige kwijt was maar nu is het probleem: alles blijft aan mijn media en aan de binnenkant plakken. Als een heel dun laagje. hierdoor raak ik dus best veel kwijt als ik een kleine hoeveelheid maak:(. heeft iemand hiervoor een oplossing. Ik heb als media glazen knikkers en de bak is van plastic. Bij voorbaat dank
  4. Onder begeleiding van iemand die een vergunning heeft en met toestemming van het bestuur van de vereniging is het toegestaan
  5. En om nog even terug te komen op het feit van die hulzen. Ik schiet zwaar kaliber geweer. Dat verklaart het feit dat ik die hulzen bij had.
  6. Zou ik mogen vragen hou je bij het idee komt dat ik geen KNO3 heb? Ik vroeg me dit gewoon af omdat het veel minder gebruikt wordt en of dat een reden had.
  7. Ik heb de verhouding 5/3/2 (KNO3/S/Al) gebruikt met 500 mesh aluminium. En om nog even antwoord te geven op de vraag hoe ik weet dat het minder gevoelig is. Ik heb bij een andere lading ongeveer 2 gram onder een gewicht gelegd en dat er op laten vallen en tussen iets met een redelijke wrijving gedaan en dit liet het niet afgaan.
  8. Flash kan zich explosief gedragen maar dat hoef ik hiet niet uitteleggen. En nee het duurt mischien geen drie weken om een nieuwe huls te maken maar qua tijd die ik tot mijn beschikking heb in verband met school en andere verplichtingen kan er best een tijd over heen gaan voor ik het dan overnieuw kan doen. En nee een metalen huls is niet veiliger dat weet ik ook wel en vermijdt het gebruik hiervan dan ook liever. Maar gezien de locatie de heuvel die je op de achtergrond ziet zat ook achter de camera achte ik het een redelijk veilige oplossing. En ja het is niet het meest slimme idee om het met aardig wat kracht om te vouwen maar het is niet de eerste keer dat ik deze composite gemaakt hebt en weet dat hij redelijk wat schokken en wrijving kan hebben. Maar ik stel voor dat als je hierover verder wilt praten we dit over de PM doen :lol:
  9. Ik ben eerlijk en het was gewoon een noodoplossing, Omdat ik anders die flash thuis moest opslaan om een nieuwe shell te maken. En ik heb een hekel aan het lang opslaan van explosieven.
  10. Nou heb er vaak en paar in mijn tas zitten omdat ik weleens vergeet ze eruit te halen daarom had ik die toen bij.
  11. Ik weet dat een pijpbom not done is. Maar zoals ik zei was mijn bestaande shell kapot gegaan op de locatie en dat is nou niet bepaald mijn achtertuin of bij een huis. En ik ben geen fan van het lang opslaan van explosieven. Dus heb ik met de spullen die ik bij had een nieuwe shell moeten maken en daarom had ik dit maar gedaan omdat ik toch geen goede stop kon maken en het anders verspild zou raken. Dus sorry als ik een klein beetje breinloos overkwam want dat is niet het geval.
  12. Weet niet of dit de juiste plaats is maar ik zet toch even neer. Ik zat me af te vragen of in een flash compositie van KNO3/Al/S de KNO3 vervangen kan worden door NaNO3. Of mischien in een gewone KNO3/C/S compositie
  13. Ik heb hier een filmpje dat ik gemaakt heb met ongeveer 10 gram flash met de bovengenoemde KNO3/Al/S compositie. Als shell heb ik bij gebrek aan beter(had de originele shell perongeluk gesloopt:P) gebruik gemaakt van een een geweer huls van het kaliber 7,52. Deze heb ik twee maal stevig dichtgevouwen en geknepen. Hij staat in een kartonnen doos om de scherven te beperken en te kunnen zien. MOV01351.MP4
  14. Nee ik doe een opleiding urban design( combinatie stedenbouw en landschapsarchitectuur) Ik zal binnekort wel even een filmpje posten van een flash knal die ik laatst gemaakt had.
  15. Goedendag iedereen, Ik ben Sacredrose ik ben nu 17 en ben ongeveer 2 jaar bezig met chemie gericht op pyrotechniek. Ik heb nog niet veel ervaring maar leer graag en ga altijd zorgvuldig en veilig te werk. Ik hoop dat Ik hier met mijn vragen terecht kan als ik iets niet snap. Zijn er nog vragen stel ze dan gerust
×
×
  • Create New...