Jump to content
PyroForum.nl

Choloboy

Gebruikers
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Choloboy

  Filmpjes

  Zeg dat maar tegen mijn buurman, als hij die bom ziet is dat ding al niet meer van mij! hij wilde hem per-se voor zijn deur, en die mercedes was de auto van een andere buurman die hem alleen maar groter wilt zien! Ken je BHoek wel? want het is geen dorp van 3 straten + er was geen enkel kind in de buurt, en nee dat kwam niet door die Rookbom! en nee, een betere plek was langs de singel maar dat had voor evenveel irritatie gezorgd voor de mensen die het ''irrietant'' vinden, en alle auto's die langs kwamen waren voordat er X aantal rook uitkwam. Natuurlijk is het logisch dat jij/u er kritiek op hebt/heeft, maar geef dan ook gelijk wat tips, want daar houd ik van! ik snap ook wel degelijk dat het beter op een andere plaats had gekunt/gemoeten, maar dit was mijn 1e echte rookbom (die meetelt de rest was te klein ;P) en wist nou niet precies hoeveel het zou opleveren. Helaas moet ik i.v.m mijn buurman, de rookbom weer in de buurt afsteken want die zeikt er zo lang over door dat ik geen keus heb ;( mvg Daan!
 2. Choloboy

  Filmpjes

  Hey, ik ken ook een paar leuke filmpjes Om te beginnen zou ik het leuk vinden als jullie naar mijn eigen filmpje kijken ;P Kas rookbom 1kg En misschien al is eerder in dit topic gekomen, maar als nieuwkomer ben ik niet bereid om 37 pagina's te bekijken Remi Gaillard, Geweldige knul vrij kinderachtig soms maar je moet er van houden! deze man doet dingen waar je zelf niet op zal komen bijv: in een mario pakje en kart de weg op gaan en ondertussen bananen gooien (special action in het spel) vrij komisch dus! mvg Daan
 3. Choloboy

  KAS-suiker rookbom TUTORIAL

  Ja mijn idee was 2 lapjes in de lengte naast elkaar en oprollen om de sterretjes, en dan als een metsel werk (bouwvakker-stijl) steeds dikker maken! tsja moeilijk uitleggen :lol:
 4. Choloboy

  KAS-suiker rookbom TUTORIAL

  Beste Rook-fanaten Over een tijdje komt er weer 1 van 5kg (waar mijn moeder niet zo blij mee zal zijn), Maar de vraag is: is het handiger om de opgedroogde kas vellen (keukenrol) op te rollen zodat het een lange of juist een breede bom wordt? fikt er 1tje veel beter dan de andere, laat het mij a.u.b. weten! Mvg Daan.
 5. Choloboy

  Daan

  wat klinkt dom, sorry, het gaat erom dat als ik iets aan het maken ben (kas rookbom) dat niet opeens de hele boel ontploft? zou dat kunnen gebeuren? zoja HOE?
 6. Choloboy

  Daan

  Ja ik zelf hou het een tijd lang gewoon bij kas rookbommen (dit komt door zeurende buurman die steeds groter en groter wilt, klein kind) maar een beetje variatie is ook erg leuk ;P aan chemicaliën ga ik nog niet beginnen, ook omdat mijn vader het niet kan (die is alleen een wiskunde freak en geeft bedrijfseconomie op de HHS) als ik overga dan kies ik N&G dus mijn deskundigheid zal dus alleen maar groeien! en zolang het over vuur en vlam etc gaat dan krijgt mijn ma een rolberoerte ook al vind ze de rookbommen wel leuker ipv de hele dag MW2 spelen xD + kas is toch absoluut niet gevaarlijk, of heb ik dat mis; zoja verbeter me dan a.u.b.
 7. Choloboy

  Daan

  Hallo, Ik ben Daan en kom uit de buurt van Rotterdam, ik ben 14 jaar en ben hier gekomen omdat ik aan het google'n was naar Kas-Rookbommen. zelf zit ik in 3 havo en vind als een van de weinige uit mijn klas Scheikunde het meest interessante vak! Laatst heb ik met een vriend een Kas-rookbom gemaakt van 1kg en staat op youtube onder de naam: Kas Rookbom Bergschenhoek. een aantal dagen geleden ben ik met mijn ma naar het tuincentrum geweest om 2 pakken Asef stikstofmest te kopen waarmee ik al eerder succes mee heb gehad ;P woensdag na de vakantie ben ik vrij en had de eerst volgende rookbom op die dag geplant! een vriend zou komen en die heeft mij van de week ook nog is 120 sterretjes gegeven, ja ik was blij! nou heb ik een vraagje: Ik zag laatst een filmpje waarin iemand organic powder dye bij kas, suiker en baking soda ( is dat gewoon soda zoals wij dat kennen? ) ging mengen (in een pannetje) waarna hij het in hulsje deed van een oud smartie ijsje, stak het vervolgens aan en er kwam een mooi oranje rook uit! Nu komt de vraag: is dat filmpje waar? want ik heb al vernomen dat je kas niet met kleurstoffen kan mengen of iets dergelijks (had ik op dit forum gelezen) als dat inderdaad zo is, want ik doe de keukenrollen truc, zou ik die ''powder'' over de opgedroogde kas-vellen kunnen strooien en invrijven zodat het misschien wel werkt? of gebeurt er niks met die kleurstof of houdt het de rook alleen maar tegen? andere tips en hints voor kleurenrookbommen (misschien kan dat helemaal niet ) zijn ook allemaal welkom. Mvg. Daan P.s. ik ben geen amateur als het gaat om gewoon een kas rookbom maken, en heb al genoeg info op het internet gezocht (lang leve google) maar toch zijn alle opmerkingen welkom!
×