Jump to content
PyroForum.nl

sander13

Gebruikers
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

sander13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. sander13

    KNO3 + C

    Berke, je hebt helemaal gelijk maar dat kwam omdat ik begon met een vraag of ik Kno3 kon vervangen door AN. dat ging nog over AN. maar we zijn i.nderdaad helemaal afgedwaald. sorry
  2. sander13

    KNO3 + C

    User1, Ok dan zal ik nu stoppen. Ik heb namelijk geen zin in een warning. ps. alles is nu kurkdroog en ik ga het nog maar proberen.
  3. sander13

    KNO3 + C

    Leander: Jij had het over klonten dus ik dacht te laten zien of jij dit klonten vind. Ik heb het fijngemalen en laat het nu nog even in de oven staan. ik heb net ook weer geprobeerd om een fontein te maken maar ik krijg het niet aan met een lontje. dus betekent dit dat het nog te nat is? als ik een beetje met de brander aansteek gaat het wel aan en blijft het ook een stuk langer branden. ps. moet ik een AN fontein aanstampen of gewoon los doen?
  4. sander13

    KNO3 + C

    Mijn ammoniumnitraat zit nu in de oven. Alleen nog een vraagje: Wanneer mag het eruit? ik heb een foto gemaakt om te laten zien hoe het er nu uitziet. FF offtopic: hiet is nog gelukt ook om een foto toe te voegen. :D
  5. sander13

    Pulverone

    oh... oke: Ik dacht dit omdat mij lijkt als je iets door een zeef doet dat nat is dat je dan sliertjes krijgt die aan de zeef blijven plakken. En als je die er dan af wil halen dan knijp je ze samen. Zoiets dacht ik maar dat valt dus schijnbaar mee.
  6. sander13

    KNO3 + C

    Leander en Lennard. Ik zal het morgen eens een paar uur in de oven stoppen als ik mijn ouders zo ver krijg. Maar dat zal vast wel lukken. Als ik het gedaan heb dan zal ik hier mijn bevindingen nog een posten.
  7. sander13

    KNO3 + C

    Leander: Maar als je het laat kristalieseren dan gaat toch ook het water eruit. Ik heb wel an met suiker 50/50 gemengt en een filmpje gemaakt. hoe moet ik die posten. hij brande langer als eerst en hij heeft even opengestaan.(volgensmij is hij dus iets opgedroogd) maar hij brand niet op. Hij brand een stukje en dan moet ik hem opnieuw aansteken.
  8. sander13

    KNO3 + C

    Ik heb KAS in een pan gedaan en zodra er een heel klein vliesje oplag in een koude vaas gedaan. en die rond gedraaid en toen alles wat gekristalieseert(hoe schrijf je dat.) eruit geschraapt. en nog eventjes in de oven gedaan. het zou nog kunnen dat het te vochtig is. Dat is het enige dat volgens mij het zou kunnen zijn.
  9. sander13

    KNO3 + C

    Ik heb het geprobeerd en ik krijg het niet eens aan. Als ik een beetje test dan moet ik een gasbrander pakken en dan brand er maar een deel. Dus ik dacht dat ik het fout deed. Daarom vroeg ik het hier. Ik heb het trouwens op 80/20 an/c gemengt.
  10. sander13

    KNO3 + C

    Lennard: Ik ga ook niemand pm's sturen. ik vraag het en dan als iemand wil sturen mag hij. (anders moet ik veel te veel pm's sturen )
  11. sander13

    KNO3 + C

    Nou dan ga ik toch maar mijn ouders proberen over te halen. Als dat is gelukt en ik heb succesvolle dingen gemaakt zal ik het hier posten.
  12. sander13

    KNO3 + C

    Heb je het nu over de bronnen of over de fontein. Bij beide is het niet de bedoeling om te spammen.
  13. sander13

    Pulverone

    Mischien een idee voor degene die geen zeef heeft/hebben. Is het niet mogelijk om in een gebruikte(lees: lege) kitspuit de dextrine buskruit mix en dan op een krant of iets anders.
  14. sander13

    KNO3 + C

    Leander. En daar ligt nou net het probleem. Ik heb alleen maar ammoniumnitraat en houtskool. Zou ik hier dan iets van een fontein kunnen maken? Maar mischien dat ik mijn ouders met deze posts kan overhalen om toch wat te kopen. ps. Mogen bronnen in pm's wel gevraagd worden?
  15. sander13

    KNO3 + C

    Dat van de oven toch om het te laten drogen? En toch op ongeveer 100 tot 150 graden? en fonteinen bewaar ik ook niet die wil ik zo snel mogelijk afsteken omdat ik nieuwschierig ben. :D
×
×
  • Create New...