Jump to content
PyroForum.nl

Dutch machine

Gebruikers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Dutch machine's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ik neem aan dat je veel meer weet dan ik, maar koelt parrafine niet ontzettend snel af als je er kamer temp. spullen bij gooit. Laat staan nog even roeren en dan nog willen gieten ? (ik ben gewoon een nieuweling die wil leren )
  2. Excuses voor het misverstand. Ik heb in een vorig topic blijkbaar wat verkeert begrepen en nam aan dat C het symbool voor Suiker was. sorry sorry Ik heb net stiekem (ik woon in een woonwijk en me buurvrouw zuurt overal om ) wat meer gebruikt. Ik zette er een vernauwing voor een grote buis naar een net was kleinere (goed gespeld?) en het geheel stond op een steen met groeven er in die als zuurstof toevoer functioneerde. Dit schoot de rook direct de lucht in en er was een mooie paarse vlam van ongeveer 40 cm hoog. Buurvrouw geen last van de rook en ik gelukkig. Edit: spelling maar ook dit nog: Ik weet dat een vlam geen goed ding is voor een rookbom en dit zal ik verhelpen met waxinelichtjes bij de gebonden versie.
  3. Haha, Daar had ik nog wel over nagedacht. Leuk ik heb net ongebonden kno3/C afgestoken, gaat traag en levert weinig op. Maar eindelijk is het zover, ik heb kno3 en ik ga het gebruiken ook. :)
  4. Oeh, even schrikken. Toch maar sparen voor een kookplaatje. Bedankt voor de informatie. MVG Dutch
  5. Beste mensen, Ik heb 2 korte vragen betreft een kno3/C rookbom maken. Zal het verwarmen erg ruiken(ik heb geen problemen met de geur van C )? Ik ben bewust dat er altijd brandgevaar is bij dit proces. Is het wel snugger om dit dus in een gewone keuken te doen ? Ik woon bij mijn ouders en ik heb nog geen camping gasbrander dus vandaar dat ik het niet zelf kan uit proberen. MVG Dutch Machine.
  6. Ik heb de regels gelezen, maar ik hoopte een vage clu kunnen krijgen (A). Naja , alsnog bedankt.
  7. Hey, ik ben Reynier. Ik ben 14 jaar en kick op de knal,flits en de rook;). Ben een beginner dus kan veel van jullie leren . Ik woon atm in Eefde (gelderland) maar heb mijn hart verpamt aan Zupthen, we gaan wéér verhuizen, dit maal naar wansveld. Ik heb 2 vragen : hoe komen jullie aan de stoffen ?, kan ik dmv dit forum de afkortingen vinden of moet dat op google enz.. Naja thx allemaal. Ik hoop een beetje de weg te kunnen vinden.
×
×
  • Create New...