Jump to content
PyroForum.nl

kpotmake

Inactive
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kpotmake

  1. Ik was dus van plan om het als volgt te maken: 400 gram kno3, 200 gram suiker, 400 ml water en 80 gram waarschijnlijk sorbitol omdat leander zei dat dat beter was dan bv. druivensuiker. Dan in een pan laten pruttelen tot al het water eruit is en het mengsel droog genoeg is. Zijn dit de goede verhoudingen?
  2. Hallo, ik had een vraagje over het glucose gedeelte van r-candy, wat gebruik je hiervoor? (ik post het hier omdat het een beetje onzin is om hier een nieuw topic voor te maken dacht ik) Ik heb wel filmpjes op youtube gezien, en op google gezocht, maar dat is in het engels en dan hebben ze het over corn syrup of karo syrup, wat is dit in het Nederlands en waar kun je het halen?? Dat kon ik niet op google vinden. Alvast bedankt edit: zal het ook gaan met honing? heeft iemand dit een keer geprobeerd?
  3. Hallo, ik ga een rookbom maken, maar ik weet nog niet hoe groot mijn huls (ongeveer) moet zijn, kan iemand mij vertellen hoeveel liter een rookbom van in totaal ongeveer 1,8 kilo suiker en kno3 inneemt? (ik ga het mengsel smelten, dan zal het ook wel weer wat minder ruimte innemen), Of hoe je het kan berekenen? (bespaart jullie het rekenwerk) Ik dacht zelf ongeveer 1,5 liter, maar dit is gebazeerd op schattingen (circa 1,8 liter in poedervorm, 1,5 in gesmolten toestand), en niet op berekeningen, want ik weet niet hoe ik het moet uitrekenen. Alvast bedankt
×
×
  • Create New...