Jump to content
PyroForum.nl

pyro1989

Inactive
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pyro1989

  1. Maar uit elkaar halen van vuurwerk en het vervolgens weer in elkaar zetten van het vuurwerk hoeft niet tot vandalisme uit te komen. Het zijn meestal de gene die op prullenbakken schrijven die ook met eigen gemaakt vuurwerk de prullenbakken kapot maken. Als een jongen van 16 wat sterretjes in een PVC buis doet om rook te ontwikkelen. Die gene legt het in zijn straat streek het aan. Het is even leuk en daarna is er niets meer aan de hand. Dit hoeft niet persee tot vandalisme te leiden. Iemand die altijd al een prubbelbak vol klad, zal ook op internet gaan zoeken om een zo hard mogelijke bom te maken die diezelfde prullenbak nog meer kapot te maken. Dat zie je aan Crofty bommen. Gemeentes klaagde over de grote hoeveel heden van prullenbakken die stuk gingen.. En dan ga ik het niet eens hebben over het gooien met die dingen naar dieren. Ziek gewoon. Ik vind dat een persoon zelf die actie maakt en niet zozeer echt de voorbeeld websites. Die zijn er nu eenmaal. Het zijn de mensen die het 'verkeerd' gebruiken. En daarom zijn fora zoals deze goed aangezien veiligheid op nummer 1 staat. Gr. Job
  2. Mooie conclusie moet ik zeggen. Sluit ik mij zeker bij aan.
  3. Hoi ik ben Job, Ik ben 19 jaar (net geworden) en ik ben gek op pyro & scheikunde. Ik hoop hier veel te leren en veel info te vinden! Gr Job.
  4. Toch moet ik zeggen; Als je ergens op zoekt kan je alles wel vinden. Je kan zelfs vinden hoe je een echte berm-bom in elkaar zet.. Het is net natuurlijk waar je zelf op wilt zoeken. Niemand zal iets over vuurwerk bommen vinden als die gene in tikt: Chineese vuurwerk show. Tegenwordig kan je met internet helaas alles vinden eigenlijk. Dát is eigenlijk wat aan de ene kant heel goed is voor de ontwikkeling en voor werkstukken. Aan de andere kant kan iedereen makkelijker vindenw at hij of zij zoekt. Kinderen van 10 die achter een pc zitten te spelen kunnen ook binnen 1 min op een pornosite zitten. Ook niet echt super natuurlijk. Ik keur het niet goed, dat zeg ik niet natuurlijk! (zo een vuurwerkmaak site) maar dan denk ik je komt erop als je er zelf naar zoekt. En ja dat EditieNL het uitzend zegt meer over hun nieuws dan over die vuurwerk site. Ze hadden nog een 10 andere kunnen nemen.. Laten wij 'liefhebbers' het maar lekker houden bij enorme pyro shows en chinees kabaal! Dat is het gene waar ik namelijk enorm van genieten. En jullie ook denk ik..! Groetjes!
×
×
  • Create New...