Jump to content
PyroForum.nl

PyroWare

Gebruikers
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 1. PyroWare

  Voornemens 2010

  M'n werkplaats een beetje vernieuwen, qua hygiëne en ordening. En meer shells maken, en verbeteren natuurlijk... Ook probeer ik volgend jaar voor Oud & Nieuw wat vuurwerk te maken.
 2. PyroWare

  Ik Ben...

  Ja, het is maar dat je het weet, maar als ik iemand van de gemiddelde leeftijd van dit forum zou zijn zou ik wel vreemd opkijken als er iemand uit groep 7 op zo'n forum komt en me af vragen of het niet zo ''bommenmakertje'' is. Dus daarom zeg ik het even.
 3. PyroWare

  Ik Ben...

  Hey, Ik ben PyroWare, ik ben 11 jaar oud en ik zit in groep 7, verwacht liever niet van mij dat ik zo'n klein bommenmakertje ben, die van sterretjes pijpbommen maakt! Ik ben niet zo van het vernielen van brievenbussen en ect. . En nu even verder na het onderwerp, mijn hobby's zijn voetbal, computeren, en binnenkort Pyrotechniek, want ik zal de komende tijd alleen theoretisch bezig houden met pyrotechniek. Ik zal voor mijn verjaardag KNO3 en nog ander spullen voor pyrotechniek vragen. Ik weet niet of mijn ouders het echt accepteren, mijn vader wel, alleen mijn moeder doet een beetje moeilijk. Zijn er nog vragen?
×