Jump to content
PyroForum.nl

Crux Dissimulata

Gebruikers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Crux Dissimulata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Het is in middels weer een tijdje geleden. Ik heb de afgelopen maanden weinig tijd gehad door de nachtdiensten van 10 uur welke ik moest draaien maar ik heb beide boeken nu uit. Helaas ben ik nog niet al te ver gekomen met het vertalen van de werken maar hoodstuk 2 van het eerste boek zal binnenkort gepost worden. We hebben dadelijk toch lekker 2 weekjes vrij. Weet er iemand een volgend boek waar ik vast in kan beginnen te lezen dat aansluit op de vorige 2? * Explosive Principles (by Robert Sickler) * The Chemistry of Powders and Explosives ('COPAE')
  2. Nou hier heb je er nog een ik meen dat Weert niet al te ver van Venlo verwijderd is. Ik woon in een klein dorpje dat er langs ligt, lekker aan de bosrand met nog geen 3 meter van mijn voordeur de Duitse grens. Crux Dissimulata.
  3. 62 En 490 pagina's zullen me de rest van het weekend wel zoet kunnen houden lijkt me. In ieder geval allemaal alvast bedankt voor de hulp hier met het zoeken naar lectuur voor beginners. Hoop snel wat meer kennis opgedaan te hebben en met vragen te kunnen komen.
  4. Heb je enige titels van lectuur die jij goed acht voor een beginner?
  5. Ten eerste bedankt voor het warme welkom en de moeite die jullie hebben genomen om te reageren op mijn introducitetopic. Misschien kunnen jullie mij adviseren met welke lectuur ik het best van start zou kunnen gaan. Het forum doorzoekend ben ik op een hoop intressante informatie gestuit maar uiteraard als nieuwkomer is het een beetje moeilijk om duidelijk op te kunnen maken waar ik het beste kan beginnen. Het HE deel van het forum spreekt me inderdaad ook wel aan. Ik wil toch graag serieuzer leren hoe de dingen nu precies werken. Vandaar ook mijn aanmelding op dit forum inplaats van het doorspitten van waardeloze lectuur zoals het Jolly Rogers Cookbook, The Anarchists Cookbook, The Terrorists Handbook, of The Big Book of Mischief. In welke zaken worden beschreven zonder enige uitleg of zonder rekening te houden met een persoon zijn of haar veiligheid. Crux Dissimulata.
  6. Nou ik ben dus Crux Dissimulata, de naam stamt af van een oud symbool gebruikt door verscheidene volkeren dat de samenkomst tussen hemel en aarde symboliseerd en het perfecte menselijk wezen. Ik ben voornamelijk thuisgeschoold doormiddel van het lezen van boeken en eigen research over onderwerpen welke mij intresseren op het internet. Daarnaast heb ik wel ooit tussen neus en lippen door mijn MAVO en HAVO behaald. Inmiddels ben ik 23 en ben nu toch van plan een keer een riching in te slaan met een studie al heb ik nog geen idee welke op het moment omdat mijn intressevlak nogal breed is. Ik hoop dan ook op dit forum een duidelijk beeld te krijgen over chemie op wat ik beschouw als een speelse manier. Verdere hobby's zijn voornamelijk vechtsportdiciplines, zelf ben ik ooit begonnen met Judo en tegenwoordig beoefen ik Taekwondo en Kyusho Jitsu Dim Mak. Gezien ik dus nogal onbekend ben op dit terrein wil ik proberen het te leren door stukken te vertalen vanuit het Engels en deze te posten. Als iemand fouten in een van de postings tegenkomt of een verkeerde vertaling vanuit het Engels zou ik willen vragen me daar via PM van op de hoogte te stellen. Op die manier blijft het voor mij namelijk ook een beetje overzichtelijk waar ik mee bezig ben. Delen in de vertaling waar ik zelf mijn twijfels bij heb of ik ze juist heb vertaald zal ik aangeven door het deel met rode letters te posten. Ik hoop dat andere meer ervaren leden mij dan kunnen vertellen of het goed of fout is vertaald via PM, met hopelijk nog een bron waar ik meer kan lezen over het betreffende. Crux Dissimulata.
×
×
  • Create New...