Jump to content
PyroForum.nl

custodis

Gebruikers
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. custodis

  Stroboscoop flash

  Oude post maar toch. Ik heb mij nooit bedankt voor de gegeven informatie. Onder het motto: "beter laat dan nooit" Hartelijk dank. (Betreft de hoofdletters: ik werk in de IT en ben derhalve het gebruik van hoofdletters ontwend.. Ik zal er in mijn toekomstige posts op letten.) Eric
 2. custodis

  Stroboscoop flash

  hallo allemaal ik heb vorig jaar een account registreert maar ben geen regelmatige poster nu hoop ik toch antwoord te kunnen krijgen op de volgende vraag ik ben benieuwd naar de compositie van de stroboscoop flashing diamond. http://www.diamond-collection.eu/meerinfo....ikel_code=DC023 ik dacht eerst aan magnesium dit blijkt na navraag echter niet het geval het zou hier gaan of twee stoffen een die de ontbranding veroorzaakt en een die hem afremt. mijn vraag luid uiteraard: welke twee stoffen dat zijn en of het hier gaat om een flash compositie? mvg, Eric Eerste en laatste kans wat aan je hoofdletters te doen. T.
 3. custodis

  Ongelukken

  Het enige wat er bij mij tijdens het afsteken van vuurwerk ooit mis ging was met een sierpot van bengaals groen vuur. Eerst aangestoken toen pas neergezet twee passen naar achter genomen en kijken maar. In plaats van groen vuur volgde een enorme k-klap. Door de combi drukgolf/schrik en van de pot die ik voor me harses kreeg als bonus viel ik achterover. De rest van de avond rond gelopen met een piep in m’n oren en behoorlijk gedesoriënteerd. (de daarna geconsumeerde alcohol om van de schrik te bekomen had ook niet echt het gewenste effect.)
 4. custodis

  greenhorn

  ik ben 28 en vul mijn vrije tijd graag met computer games. (CoD & CS source) pnp RPG games (Whitewolf, Steve Jackson Games; Vampire the masqurade & In Nomine) comics & strips lezen (DC vertigo) en 2 keer per week sportschool. Bedankt voor de link staat in mn favo's alhoewel ik moeite heb met formules (nooit scheikunde gehad op school bieden wikipedia en google bieden meestal uitkomst Ik hing hier al een tijdje rond voordat ik lid werd. :P
 5. custodis

  greenhorn

  Hoi, Mijn naam is custodis, Ik ben nieuw en onervaren op het gebied van pyrotechniek. Ik ben zeer geïnteresseerd en evenzo fortuinlijk dat ik in mijn omgeving mensen ken met professionele ervaring en dat ik van deze kennis mag profiteren. dit jaar wordt mijn vuurdoop en ik ben me verder aan het inlezen en kennis aan vergaren om goed beslagen ten ijs te komen.
×