Jump to content
PyroForum.nl

Cyber

Inactive
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cyber

  1. zo heel mal is het niet Heb het even na gezocht, in sommige sterretjes zit ook echt aluminium, alleen in te kleine hoeveelheden om het eruit te kunnen halen, rest is namelijk magensium (98.7 %) Ben benieuwd wat het nut is van die <1.3%, kan er geen doel voor verzinnen maar back on-topic : Zou het mogelijk zijn om via elektrolyse de Al op een athode te krijgen ? Al3+ oplossing onder stroom zetten moet Al (s) opleveren, maar als een coating als je metalen staafjes gebruikt. Als je koolstof staafjes gebruikt, blijft de coating er dan opzitten, of valt het eraf zodra je de stroom erafhaalt ?
  2. Cyber

    Ik Ben..

    niet meer dan roken, denk ik. maar gezien niet iedereen er zo over denkt, afsteken op een plaats waar niemand was leek me wel zo aardig gaf een mooie lichtshow trouwens ! hoop hier veel te leren, is voor mij een erg lange tijd geleden sinds ik laatst scheikunde les heb gevolgd, dus wat les in de zuivere vorm van deze kunst is altijd welkom :P
  3. Cyber

    Ik Ben..

    Yo mensen, mezelf maar even voorstellen. Ik ben Cyber, 21 jarige DIY'er uit amersfoort. Ik heb nog niet zo veel ervaring met "scheikundig exotherme reacties" al moet ik zeggen dat 3 meter PVC met luchtgaten en sterretjes bij ons de straat altijd erg leuk is Ben van plan om betere/mooiere/grotere dingen te laten reageren, maar bedacht dat ik dat maar beter kon doen met mensen die me advies kunnen geven over wat je wel en niet moet doen (vandaar dat ik hier ben ) Mijn hobbies zijn fitnessen, hardlopen, gamen, vuurwerk en chillen. Ben benieuwd hoe het hier is !
  4. "Oftewel, zoek een bron en koop het gewoon" makkelijker gezegd dan gedaan :S google levert niks nuttigs op (weet ook niet welke site je voor chems moet hebben ) Als iemand me een PMtje wil sturen met een site waar je het kan bestellen, ik zal er niks geks mee doen (net als iedereen hier ) Zit aluminium trouwens niet op sterretjes ? Zou je het er zo af kunnen schrapen, zou erg makkelijk zijn (of vergis ik me nu met magnesium ? :S )
×
×
  • Create New...