Jump to content
PyroForum.nl

StijnZ

Inactive
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

StijnZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Jeej, nog een Belg hier! Welkom! TWE.. Interessante richting, heb ik zelf ook gevolgd, maar ben nu overgestapt op elektronica & ICT. 'k Zou zeggen: nog veel plezier met chemie! Je hebt trouwens dezelfde achternaam als mijn lerares Wiskunde... Toch geen familie he?
  2. Welkom... Pas een beetje op zodat je niet zelf in de flames staat :blush:
  3. Ik kom dan ook nog elke dag in Hasselt... (Ik zit op 't Technisch Instituut Heilig Hart) Altijd tof om "collega's" in de buurt te hebben Ik draai eigenlijk het liefst van al carnaval&ambiance muziek. Maar durf er ook wel eens een stevig mixje house tegenaan te gooien... :)
  4. Goeienavond allemaal! Ik ben Stijn! Afkomstig uit het rustige Hechtel, Limburg, België verveel ik mij met elektronica, computers (programmeren, webdevelopment) en ... chemie. In de zomervakantie ben ik te vinden op vakantiewerking Imago, waar ik met heel veel plezier leider/lijder ben van een bende "jung". In sommige weekends kun je me ook nog eens terugvinden achter de draaitafels, terwijl ik een bende feestgangers trakteer op dikke beats. (Damn, wat een bende bezigheden toch allemaal...) Ik ben 17 jaren oud (binnen 3 maanden 18 ), en heb 3 jaar chemie gestuurd. Hierna ben ik echter overgestapt op Industriële ICT. Chemie is echter mijn hobby gebleven. Qua chemie heb ik me meestal beziggehouden met "simpele" experimentjes als neerslagen enz. Nu begin ik me echter steeds meer bezig te houden met vlammetjes en rondvliegende objecten. Nog meer vragen? U vraagt, wij antwoorden! Grtz, Stijn
×
×
  • Create New...