Jump to content
PyroForum.nl

override

Gebruikers
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. override

  Zilvernitraat

  hehehe. Is hand van vriend van mij om te vergelijken. Hij kwam vervolgens met de opmerking '' Oh joh, Je ziet er bijna niets van '' Ik heb eigenlijk gewoon constant verteld dat het zilvernitraat was. Examinator keek wel even raar toen ik moes afrijden ( motor ). Na het rijden heeft hij me toch wel een hand gegeven om mij te feliciteren :blush:
 2. override

  Zilvernitraat

  Misschien dat de foto wat aanspoord zodat mensen voorzichtiger gaan doen. Het werd steeds donkerder en op deze foto is het nog aardig lichtjes met wat het uiteindelijk is geworden
 3. override

  Zilvernitraat

  Ondertussen zijn we 4 dagen verder en mijn handen zijn weer helemaal schoon Dank allen voor uw reactie. Eventueel interesse voor foto's of ?
 4. override

  Zilvernitraat

  Mijn excuses voor de leestekens ( was op dat moment niet even top priority ) Vanmiddag al lopen schuren en schrapen maar het wilde niet baten. Het gaat hier overigens niet echt om een beetje echt bijna heel men hand is zwart of bruin . Zijn er bepaalde dingen die ik eventueel moet doen ? zoals handcreme ofzo om het beetje vochtig te houden. Graag nog wat meer tips. :blush:
 5. override

  Zilvernitraat

  Hallo, leuke eerste post. vanwege een klein ongelukje met wat zilvernitraat en geen handschoenen is men linkerhand nu grotendeels zwart/paars. is er een mogelijkheid om dit eruit/eraf te krijgen ? Alvast bedankt,
×