Jump to content
PyroForum.nl

falcon NL

Gebruikers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

falcon NL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. JA IK HEB HET HELE TOPIC GELEZEN, EN DE TUTORIAL OVER KAS-ROOKBOMMEN! Nu we die vraag alvast beantwoord hebben, ik vroeg me af wat ik fout doe en wat jullie adviseren en wat jullie zelf doen. Ik maak nu al 2 jaar KAS rookbommen met oud en nieuw, maar ze zijn nooit zo krachtig dat ik een stortvloed aan rook krijg (zoals bij sommige filmpjes van een kilo te zien zijn). Hier de stappen die ik doorloop zodat mischien duidelijk wordt wat ik fout doe. - C100 shitload aan keukenrollen halen. - Verhoudingen gebruiken die in te tutorial staat. - Kas en suiker en (gekookt) water in een plastic emmer doen. - Domplen in het mengsel. - Uitwringen,zodat er nog wel wat water uitkomt maar niet een stortvloed. - Een dag laten drogen op de verwarming. - In de eerste laag 3,4 sterretjes. - Zo strak mogelijk oprollen. - Als oprollen niet meer werkt, spijkers erin slaan ( heb ik hier ooit eens gelezen....). - Aluminium er omheen - Ducktape eromheen en de "zijkanten" zo dicht mogelijk maken - Aansteken Nu lees ik dus net dat het slimmer is om een kleine pijp erdoor heen te laten lopen en daar om heen te wikkelen (weer wat geleerd), zodat er een luchtkanaal is. Maar uit de post lijkt het alsof hij ze er nat omheen wikkelt... Dus de vragen die ik heb aan jullie wil stellen: - WAT doe ik fout ? - Hebben jullie evt een beter standaard verhouding voor kas/suiker/water die beter geschikt is voor KAS bommen die een kilo zijn - Suggesties waar ik de sterretjes het beste kan plaatsen als ik er luchtkanaal in zit? Voor de rest wil ik jullie alvast een fijn Nieuwjaar wensen en bedankten voor de e.v.t. reactie Gr. Falcon
×
×
  • Create New...