Jump to content
PyroForum.nl

juzorka1

Inactive
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

juzorka1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. juzorka1

    Goedendag

    Ik kom bijna niet anders aan mijn stoffen, niet echt een chemicalien winkel in de buurt. Dus het kan niet anders en bestellen vinden mijn ouders niet goed.
  2. juzorka1

    Goedendag

    Een starmine idee alleen dat was niet alles en daarna nog met sterretjes. Ik had een recept gevonden maar hij deed het niet, ze gaan de lucht niet in. Als ik nou een rotje opennaak aan de andere kant van het lontje en ik doe er suiker onder bij, tape hem in het maak hem vast aan een stokje, zou hij dan de lucht in gaan? OMG ik dacht dat je de regels gelezen had. Hopelijk snap je nu dat dit soort opmerkingen vragen om een warning is. Ga eerst eens op dit forum LEZEN voor je domme dingen zegt. Alleen omdat je spelling zo netjes is heb je geen warning. T.
  3. juzorka1

    Goedendag

    Oke, Bedankt trouwens voor de snelle reactie, op de andere fora waar ik kom is dat wel anders,
  4. juzorka1

    Goedendag

    Hallo allemaal, Ik ben nieuw hier. Ik zit in 5 VWO en mijn favoriete vak is scheikunde, Mijn ervaringen met vuurpijlen maken, dit wil ik graag, zijn mislukt om dat ik de goeie stoffen niet mag bestellen van mijn ouders . Ik ben 17 jaar, en ik hoop hier meer ervaringen op te kunnen doen met het maken van vuurwerk. Nu al mijn vraag, op welk forum moet ik zijn voor vragen over het ontwerp van bijv. een vuurpijl? Mijn hobbies zijn voetballen, computeren en lezen Bijvoorbaat dank
×
×
  • Create New...