Jump to content
PyroForum.nl

Yarr!

Inactive
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Yarr!'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. tja, en bronnen geven mag niet he ? hoe kom ik er dan achter waar ik het kan kopen ? ik bedoel je hebt mest maar niet zuiver genoeg om buskruit van te maken, laat staan dat ik niet weet hoe ik het zuiverder moet maken. Ik kan best wel scheikunde hoor, dus als je zou zeggen van "gooi dit bij mekaar en je verkijgt het " dan zou dat best handig zijn, mits ik zou kunnen weten waar je "dit" moet krijgen :o
  2. Ey, ik heb alle acht bladzijden van het topic gelezen, maar ik snap nog steeds niet hoe ik KNO3 verkrijg, ik probeer zo zuiver mogelijk te krijgen, iig zuiver genoeg voor buskruit Bij voorbaat Dank MvG, Yarr!
  3. Yarr!

    Nieuw Hier :p

    Hey, ik ben Yarr! en ik ben 15 jaar (niet te jong hoor ), ik doe N&T als profiel en je mag 3x raden wat me lievelings vak is ...DUITS nee grapje scheikunde ik woon in noord-holland, hobbies zijn eigenlijk alles dat met pyro technische dingen temaken heeft, vooral vuurwerk nu:P, eigenlijk bijna helemaal nieuw tot deze....err... tja ik weet niet hoe ik het moet noemen , waar ik vooral geintresseerd in ben is shells schieten en ik las hier mooie tutorial hoe ik moest maken alleen ben ik zeg maar totale noob dus ik heb nog wat hulp nodig voor de geene die het geduld hebben:P. Dank, MvG, Yarr!
×
×
  • Create New...