Jump to content
PyroForum.nl

pyroworm

Inactive
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

pyroworm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Keesiej, Heey, leuk, een 2de Delfgauwer op het forum! Aan je eerste post te zien heb je een wat andere ervaring dan ik (candy prop. raketjes) we kunnen elkaar dus helpen! Wel jammer van je NSK leraar, heeft je school geen vervangende leraar? By the way... welkom op het forum.
  2. mooi gelukt, prachtig die dikke wolken. Ik heb er zelf ook nog 1 gemaakt, alleen vergeten te filmen GR33TZ en gelukkig nieuwjaar
  3. pyroworm

    pyroworm

    Dat ik langer dan de dagen rond deze tijd actief blijf weet ik bijna wel zeker, tenzij m'n ouders mij het pyrotechniek gaan verbieden. Dat denk ik niet want m'n vader heeft er vroeger ook aan gedaan, en zolang hij in de gaten houdt wat ik doe vindt mijn moeder het niet erg . p.s. Ik heb al aan Gamekeeper aangegeven dat ik mijn naam verander in Chemical worm .
  4. pyroworm

    pyroworm

    Sorry gasten, het spijt me. Ik wist ook pas nadat ik deze naam had aangemaakt dat er nog een chemicalbrother was . Ik heb al een andere naam aangegeven aan Gamekeeper. Vergeven jullie het me?
  5. pyroworm

    pyroworm

    Thank you. Wat ik vergeten te zeggen was dat ik ook al bentoniet heb, wat natuurlijk vrij handig is als je geïnteresseerd ben in pijlen .
  6. pyroworm

    pyroworm

    Hallo ik ben chemical brother, de tweede op dit forum. (Ik hoop niet dat dit een probleem is) Ik kom uit Delft, ben 14 (3 januari 15) jaar en mijn hobby is hockey. Yellowcard ken ik volgens mij wel hij zit in de A1 bij ons op de club. Wat pyro betreft heb ik vooral veel kennis opgedaan. Ik ken het forum nu al ruim een half jaar en in dat half jaar heb ik veel gelezen en geleerd. 30 oktober leek het mij wel eens tijd om een account aan te maken, maar ik had nog niet echt iets om te posten. Nu zo vlak voor O&N dacht ik dat het wel leuk was om wat te posten, zeker omdat ik nu net mijn eerste chems binnen begin te krijgen. Thuis heb ik 3 kilo KNO3 liggen, en ik heb al redelijk wat KAS suiker rookbommen gemaakt. Ik krijg binnenkort ook S en ik heb een geïmproviseerde kogelmolen van K'nex die het toch wel goed doet . Natuurlijk ben ik op zoek naar een betere maar tot die tijd... Ik ben vooral geïnteresseerd in het maken van raketten en pijlen, maar een knaller op z'n tijd is ook niet verkeerd . Ik hoop hier een gezellige tijd te hebben, en natuurlijk veel plezier aan Pyrotechniek te beleven chemical brother Naam veranderd naar pyroworm. (by gamekeeper)
×
×
  • Create New...